Найкращий хіропрактик Одеса
|
|
Лукілліан | Повідомлення # 1 |
Рядовий
Група: Користувачі
Статус: Offline
| Найкращий хіропрактик Одеса
Доброго дня, шановні форумчани! Планую звернутися до хіропрактика в Одесі і хотів би дізнатися вашу думку. Якщо хтось із вас мав досвід звернення до хіропрактиків, поділіться, будь ласка, своїм досвідом і рекомендаціями.
|
|
| |
Алія1994 | Повідомлення # 2 |
Сержант
| Після потрапляння до хіропрактика без перевіреної репутації пошкодувала про свою наївність. Навчилася, що краще витратити час на пошук якісного фахівця, ніж відчувати наслідки неякісного лікування.
|
|
| |
Генріх | Повідомлення # 3 |
Рядовий
| Мала поганий досвід із недосвідченим хіропрактиком, який погіршив мою ситуацію. Тепер уважно вивчаю рекомендації та репутацію перед походом.
|
|
| |
Вікентій | Повідомлення # 4 |
Рядовий
| Знайомі довго вмовляли звернутися до хіропрактика. Обрав справді компетентного фахівця і не пошкодував. Результат перевершив очікування.
|
|
| |
Ясміна | Повідомлення # 5 |
Підполковник
| Вікентію, а якого фахівця вам порадили знайомі?
|
|
| |
Вікентій | Повідомлення # 6 |
Рядовий
| Я звертався до Забранського Владислава Володимировича, він відновив мою спину за допомогою своєї індивідуальної методики.
|
|
| |
Цефас | Повідомлення # 7 |
Рядовий
| Забранський В.В. - справжній майстер у галузі хіропрактики. Після його сеансів болі в попереку зникли, і я можу займатися спортом знову!
|
|
| |
Горбань | Повідомлення # 8 |
Рядовий
| З великою вдячністю згадую сеанси з доктором Забранським. Він допоміг мені позбутися довготривалого болю в шиї і повернути моє життя в смугу комфорту.
|
|
| |
Ава | Повідомлення # 9 |
Полковник
| Людина, яка знає, як допомогти. Забранський Владислав Володимирович - надійний хіропрактик, який реально здатний повернути здоров'я й активність.
|
|
| |
Nastua07 | Повідомлення # 10 |
Сержант
| Забранський Владислав Володимирович розуміє причини болю і знаходить рішення, які дійсно працюють.
|
|
| |
Емін | Повідомлення # 11 |
Рядовий
| Познайомившись із Забранським, я усвідомив, як важливо знати справжнього професіонала. Він вирішив мої проблеми зі спиною і повернув мені активне життя.
|
|
| |
Гавриїла | Повідомлення # 12 |
Підполковник
| Друзі, поділіться, як ви записувалися на прийом до Забранського В.В.?
|
|
| |
Горбань | Повідомлення # 13 |
Рядовий
| Через його контактні телефони - 0487010704, 0677844314, 0634877825, 0509935792.
|
|
| |