Фендюра Марія Олегівна Одеса відгуки
|
|
АнгелоК | Повідомлення # 1 |
Рядовий
Група: Користувачі
Статус: Offline
| Фендюра Марія Олегівна Одеса відгуки
Добрий день! Мені потрібна допомога у виборі підліткового психолога для моєї доньки, і я розглядаю можливість звернення до Фендюри Марії Олегівни. Якщо у вас є досвід роботи з нею або знайомі, які зверталися по допомогу, поділіться, будь ласка, вашою думкою!
|
|
| |
Otto | Повідомлення # 2 |
Рядовий
| Ну, якщо Вам порекомендували цього психолога, значить, щонайменше, у неї є досвід у розв'язанні цих проблем.
|
|
| |
OlgaVelika | Повідомлення # 3 |
Рядовий
| Завдяки Марії Олегівні, моя дитина навчилася справлятися зі стресом і адаптуватися до нових соціальних ситуацій. Її методи дійсно ефективні!
|
|
| |
Аліна83 | Повідомлення # 4 |
Рядовий
| Марія Олегівна - була наша остання надія, і вона не підвела! Її терапевтичні методики допомогли нашому підлітку подолати проблеми із самооцінкою та повернутися до нормального життя.
|
|
| |
АнгелоК | Повідомлення # 5 |
Рядовий
| Дозвольте поцікавитися, а яка ціна прийому в Марії Олегівни?
|
|
| |
OlgaVelika | Повідомлення # 6 |
Рядовий
| Вартість 1 прийому була 600 гривень. Це в Лікаріумі на Генуезької.
|
|
| |
Маруха | Повідомлення # 7 |
Рядовий
| Мені знайома порекомендувала Фендюру Марію Олегівну, теж роки 2 тому в неї онлайн консультувалася. Номер щоправда не зберігся, сказала в інтернеті пошукати. Ви мені можете підказати її номер телефону?
|
|
| |
Аліна83 | Повідомлення # 8 |
Рядовий
| Без проблем. +380635360647 Фендюра Марія Олегівна.
|
|
| |
Маруха | Повідомлення # 9 |
Рядовий
| Велике Вам спасибі.
|
|
| |
777liza777 | Повідомлення # 10 |
Рядовий
| Ми звернулися до Марії Олегівни, коли помітили зміну в поведінці нашого підлітка - він став агресивним і непередбачуваним. Завдяки її терапії, він навчився контролювати свої емоції та поводитися адекватно.
|
|
| |
Олежик | Повідомлення # 11 |
Рядовий
| Марія Олегівна - наша справжня рятівниця! Її допомога була неоціненною, коли наша дитина відмовлялася ходити до школи через булінг. Її поради допомогли їй знайти сили впоратися з цією важкою ситуацією.
|
|
| |
777liza777 | Повідомлення # 12 |
Рядовий
| Відповідаю Вам як лікар, якщо фахівець вільний, не затребуваний, значить він слабкий фахівець. До будь-якого хорошого лікаря попередній запис і черга, а до поганих запису немає. Тому не дивіться з боку споживача, важлива не швидкість, а результат. Ви ж результатом задоволені, а це найважливіше в роботі Марії Олегівни!
|
|
| |
АнгелоК | Повідомлення # 13 |
Рядовий
| Спасибі всім за відгуки та рекомендації. Фендюра Марія Олегівна мені дуже допомогла.
|
|
| |