Психотерапевт Одеса Таїрове
|
|
Еллі | Повідомлення # 1 |
Лейтенант
Група: Користувачі
Статус: Offline
| Психотерапевт Одеса Таїрове
Після смерті чоловіка, почали турбувати панічні атаки. Підкажіть психотерапевта, який зможе мені допомогти?
|
|
| |
Павла | Повідомлення # 2 |
Полковник
| Спробуйте звернутися до Гончарової Тетяни - молодий, грамотний фахівець. Вона повернула мене до нормального життя. Також знаю, що хороший психолог Козлов Ян. Цих двох фахівців можу сміливо рекомендувати.
|
|
| |
Альберт | Повідомлення # 3 |
Рядовий
| Гончарова Т.С. - дуже хороший фахівець, який грамотно і професійно підходить до своєї роботи. Вміє створити комфортну атмосферу, знайти підхід до пацієнта. Успішно пройшов курс лікування у неї, проблема більше не турбує, під час лікування працює саме на те, щоб вирішити проблему. Інформує про те, як справлятися з проблемою самостійно, що дуже важливо. Дізнався багато корисної інформації. Рекомендую!
|
|
| |
Амелія | Повідомлення # 4 |
Сержант
| Звернулася до Яна Леонідовича з найсильнішою тривогою. У процесі роботи дав дуже багато технік, допоміг розібратися в собі, зрозуміти, як виникає тривога, і як її не допускати. Прекрасний психотерапевт, це був мій перший такий досвід. Але я впевнена, що й надалі буду звертатися до Яна Леонідовича!
|
|
| |
Агапія | Повідомлення # 5 |
Сержант
| Консультація якісна, повна, з ґрунтовними роз'ясненнями. Психолог Гончарова позитивна і яскрава особистість. Характер консультації позитивний.
|
|
| |
Лучик | Повідомлення # 6 |
Сержант
| Рекомендую Яна Леонідовича, як хорошого фахівця. Був дуже сильний страх, який створював панічну атаку, Він допоміг побороти цей страх, усім раджу звернутися по допомогу.
|
|
| |
Агата | Повідомлення # 7 |
Лейтенант
| Скажіть, як зв'язатися з Яном Леонідовичем і де він приймає?
|
|
| |
Павла | Повідомлення # 8 |
Полковник
| Ян Леонідович приймає в клініці "Лікаріум" на Генуезькій 1/2, номер телефону - 093 572 73 87.
|
|
| |
Ребекка | Повідомлення # 9 |
Лейтенант
| Підкажіть ще контакти Тетяни Гончарової.
|
|
| |
Амелія | Повідомлення # 10 |
Сержант
| Під час війни Тетяна Сергіївна виїхала за кордон, консультує онлайн через телеграм, вайбер, ватсап - 0987000260.
|
|
| |
Джоел | Повідомлення # 11 |
Рядовий
| Якщо ви потребуєте грамотного фахівця, то Тетяна Сергіївна або Ян Леонідович - найкращий варіант. Вони допоможуть вам не тільки впоратися з труднощами, а й краще зрозуміти самого себе, відчути любов до себе і до життя загалом!
|
|
| |