Хороший психотерапевт Одеса
|
|
Гіта | Повідомлення # 1 |
Майор
Група: Користувачі
Статус: Offline
| Хороший психотерапевт Одеса
Мою сестру почали переслідувати суїцидальні думки. Порадьте, до якого психотерапевта мені краще звернутися?
|
|
| |
Василина | Повідомлення # 2 |
Рядовий
| Мені допомогла вирішити мої проблеми Гончарова Тетяна Сергіївна. Рекомендую її!
|
|
| |
Анюта | Повідомлення # 3 |
Підполковник
| Тетяна Сергіївна чудовий фахівець, який завжди вислухає і зрозуміє! Дуже приємна у спілкуванні та з турботою ставиться до пацієнтів. Рекомендую!
|
|
| |
Циля | Повідомлення # 4 |
Сержант
| Мені хочеться порекомендувати Козлова Яна Леонідовича. Він - справжній професіонал, який проявляє щирий інтерес і турботу про своїх клієнтів. Я рекомендую його всім, хто шукає допомоги в психологічному розвитку, розв'язанні проблем або подоланні труднощів у житті. Його експертиза та вміння створити відповідне середовище для роботи роблять його одним із найкращих психологів, з якими я коли-небудь мав справу. Я глибоко вдячний Яну Леонідовичу за її внесок у моє благополуччя і рекомендую його всім, хто шукає підтримки в галузі психології.
|
|
| |
Ірида | Повідомлення # 5 |
Лейтенант
| Не перший рік звертаюся по допомогу до Яна Леонідовича. Дуже грамотний фахівець. Людина знає свою справу і робить її з душею. Дуже чуйний, уважний і психічно сильний, що є безумовно дуже важливими якостями для психотерапевта!
|
|
| |
Дульсінея | Повідомлення # 6 |
Сержант
| Тетяна Гончарова дуже допомогла мені у важкий для мене час і продовжує допомагати донині. Не раз посилав до неї знайомих і родичів, усі залишилися дуже задоволені. Якщо хочете отримати допомогу - не замислюючись, ідіть до неї!
|
|
| |
Данна | Повідомлення # 7 |
Сержант
| Підкажіть, як записатися до Тетяни Сергіївни?
|
|
| |
Анюта | Повідомлення # 8 |
Підполковник
| Під час війни Тетяна Сергіївна виїхала за кордон, консультує онлайн через телеграм, вайбер, ватсап - 0987000260.
|
|
| |
Дама | Повідомлення # 9 |
Підполковник
| Напишіть контактні дані психолога Козлова?
|
|
| |
Ірида | Повідомлення # 10 |
Лейтенант
| Ян Козлов працює в клініці "Лікаріум", з ним можна зв'язатися за телефоном 093 5727387 для запису на прийом.
|
|
| |
Ася5 | Повідомлення # 11 |
Лейтенант
| Якісна допомога. Уважне ставлення. Приємна атмосфера. Зручний час для запису. Рекомендую!
|
|
| |