Психоаналітик Одеса онлайн
|
|
Власта | Повідомлення # 1 |
Лейтенант
Група: Користувачі
Статус: Offline
| Психоаналітик Одеса онлайн
Перебуваю зараз у пошуку толкового психоаналітика. Планую довгострокову співпрацю, тому що є певні проблеми, які сильно знижують якість життя, хочеться розібрати хаос у голові. Можете порадити надійного і перевіреного психоаналітика.
|
|
| |
Collapse | Повідомлення # 2 |
Лейтенант
| Рекомендую звернутися до Гончарової Т.С.. Спеціаліст із великої літери! Знайде індивідуальний підхід до кожного пацієнта. Поки є такі лікарі - є надія.
|
|
| |
Kiwi3 | Повідомлення # 3 |
Сержант
| Знаю Тетяну Сергіївну як грамотного тонкого фахівця, який прискіпливо знається на особливостях пацієнтів, виявляє душевну чуйність до непростих життєвих ситуацій своїх відвідувачів. Гарантовано, що в серйозній ситуації вона докладе всіх зусиль, щоб пацієнт отримав максимальну можливу допомогу.
|
|
| |
Дульсінея | Повідомлення # 4 |
Сержант
| За кілька років доводилося звертатися до психоаналітиків Штефана і Гофмана - безрезультатно. Тепер з упевненістю можу сказати, що психолога кращого, ніж Козлов Ян Леонідович, знайти важко. Настільки точно зрозуміти і розкласти по поличках проблему! Приголомшливий лікар! Навіть не очікувала, що бувають такі. Усім рекомендую.
|
|
| |
Kukushka | Повідомлення # 5 |
Рядовий
| Я б рекомендував Яна Леонідовича всім, хто шукає підтримку та допомогу психолога. Його глибоке розуміння, професіоналізм і турбота допоможуть вам подолати труднощі та досягти психологічного благополуччя. Я вдячний йому за її цінний внесок у моє життя і рекомендую без вагань.
|
|
| |
Гуля | Повідомлення # 6 |
Сержант
| Психоаналітик, який вселив у мене впевненість, що у мене все вийде. Кожен сеанс проходить в атмосфері прийняття і взаєморозуміння. Немає страху ділитися найпотаємнішим, тому що видно, що лікар розуміє мене. На кожному сеансі вдається справлятися з переживаннями і питаннями, що мучать мене. Тетяна Сергіївна допомогла мені повернутися до самої себе і переглянути моє життя в правильному ключі. Я дуже рада, що є такі лікарі, як психолог Гончарова.
|
|
| |
Morozzzz | Повідомлення # 7 |
Рядовий
| Звернувся до Яна Козлова після невдалого попереднього досвіду роботи з психологом Моряну. У мене почалися панічні атаки, я не міг зрозуміти, що зі мною відбувається, що робити. Він на першому ж сеансі дав вправу, яка допомогла мені заземлюватися і виходити зі стану паніки. Далі ми провели масштабну роботу з інших аспектів мого життя, пробували різні поведінкові методики. Мене тішить, що була практика, Ян Леонідович дуже чуйний фахівець, без упередженостей. Дуже розташовує до себе, мені було комфортно на сесіях.
|
|
| |
Біна | Повідомлення # 8 |
Рядовий
| Як мені можна потрапити на консультацію до Тетяни Сергіївни і чи консультує вона онлайн?
|
|
| |
Кейла | Повідомлення # 9 |
Майор
| Тетяна Сергіївна під час війни виїхала за кордон і працює тільки онлайн, зв'язатися можете за телефоном - 987000260.
|
|
| |
Береслава | Повідомлення # 10 |
Сержант
| Розкажіть, як можна записатися до Яна Козлова.
|
|
| |
Kukushka | Повідомлення # 11 |
Рядовий
| Козлов Ян працює в клініці Лікаріум, записатися на прийом можете за телефоном - 093 5727387, консультує тільки очно.
|
|
| |
Артеміда | Повідомлення # 12 |
Сержант
| Звертався до Яна Леонідовича з такою проблемою, як панічні атаки. За 5 сеансів проблема вирішилася. Симптоми зникли.
|
|
| |