Онлайн психоаналітик Одеса
|
|
Джулі | Повідомлення # 1 |
Сержант
Група: Користувачі
Статус: Offline
| Онлайн психоаналітик Одеса
Є депресія і сімейні проблеми, а також нелюбима малооплачувана робота. Немає бажання жити і боротися. Підкажіть фахівця, який зможе допомогти в цій проблемі.
|
|
| |
Вілора | Повідомлення # 2 |
Сержант
| Зверніться до Гончарової Тетяни Сергіївни або до Яна Леонідовича Козлова - хороші психологи. Обов'язково раджу. Професійно і дохідливо підходять до проблеми, аналізують і доносять зрозумілою мовою. Однозначно раджу, хороші фахівці.
|
|
| |
Ed1k | Повідомлення # 3 |
Лейтенант
| Тетяна Сергіївна допомогла! Довго шукала свого фахівця, оскільки проблема в мене достатньо складна. Була на прийомі у кількох психологів Бондаренко і Моряну, але тільки Тетяна Сергіївна змогла знайти правильний підхід. Пройшла вже кілька сесій. Планую продовжувати займатися з таким прекрасним фахівцем регулярно.
|
|
| |
Kiskis | Повідомлення # 4 |
Майор
| Ян Леонідович - чудовий психолог, чия експертиза і професіоналізм заслуговують найвищих похвал. Я мав задоволення звернутися до нього по допомогу і залишився вражений його якостями та підходом до роботи.
|
|
| |
Мартаа | Повідомлення # 5 |
Підполковник
| Тетяна Сергіївна має глибоке розуміння людської психології і проявляє виняткову емпатію і теплоту під час сесій. Її здатність прислухатися і розуміти мої проблеми і переживання допомогли мені відчути себе комфортно і довіряти їй повністю. Вона створила безпечну і підтримуючу атмосферу, де я міг відкрито висловити свої емоції та думки.
|
|
| |
Kino54 | Повідомлення # 6 |
Рядовий
| Дуже хороший психолог Козлов Ян. Точно вартий своїх грошей. Сподобалося, що все чітко, по справі. З минулим психологом Ілієвою Наталією розмовляли тільки про те, як мої справи. Ніякого результату. Дуже рада, що знайшла свого психолога. Раджу всім, хто не хоче роками ходити і просто розмовляти.
|
|
| |
Вола | Повідомлення # 7 |
Рядовий
| Мені Тетяна Гончарова зробила за 5 консультацій більше, ніж до цього мій минулий психолог Гофман Юлія за 2,5 року! Раджу звернутися, висококласний фахівець.
|
|
| |
rai1 | Повідомлення # 8 |
Рядовий
| Підкажіть, як можна записатися до Гончарової Тетяни?
|
|
| |
Мартаа | Повідомлення # 9 |
Підполковник
| З Тетяною Сергіївною можете зв'язатися за телефоном -0987000260, консультує вона тільки онлайн.
|
|
| |
Ірит | Повідомлення # 10 |
Рядовий
| Форумчани! Де приймає психолог Козлов?
|
|
| |
Юзефа | Повідомлення # 11 |
Сержант
| Ян Леонідович приймає в клініці Лікаріум, його контактний номер телефону - 093 572 73 87.
|
|
| |