Найкращий нейропсихолог Одеса
|
|
Астрід | Повідомлення # 1 |
Рядовий
Група: Користувачі
Статус: Offline
| Найкращий нейропсихолог Одеса
У мене агорафобія, мене направили на обстеження до нейропсихолога. Порадьте до кого мені краще звернутися?
|
|
| |
Галина1994 | Повідомлення # 2 |
Сержант
| Можу рекомендувати Козлова Яна Леонідовича, у неї професійний підхід. Результат є!
|
|
| |
Григорій | Повідомлення # 3 |
Рядовий
| Помітив, що у Тетяни Сергіївни зовсім інший підхід до розв'язання проблеми, робота з пацієнтами відбувається у невимушеній формі діалогу з грамотними роз'ясненнями та постановами проблем, цікавим і широким підходом до терапії. Залишився задоволений, і раджу до звернення.
|
|
| |
Богдана | Повідомлення # 4 |
Рядовий
| Яна Леонідовича ставив глибокі та проникливі запитання, які дали мені змогу усвідомити деякі мої внутрішні установки та поведінкові патерни. Завдяки цьому я зміг поліпшити свою самооцінку і впевненість, а також розробити ефективні стратегії для досягнення своїх цілей.
|
|
| |
Гална | Повідомлення # 5 |
Рядовий
| Тетяна Гончарова - чудовий психолог! Одразу видно, що людина не лише професійна, а й справді любить свою роботу і хоче допомогти своєму пацієнту. Уважна, ввічлива, доброзичлива. Їй хочеться довіритися. Усе детально з'ясувала і також детально пояснила лікування, відповіла на всі мої запитання простою, зрозумілою мені мовою. Як би голосно це не звучало, але вона змінила моє життя, повернула спокій і радість.
|
|
| |
Ветта | Повідомлення # 6 |
Майор
| Козлов Ян - найкращий психолог, якого я зустрічала за все своє життя. Він професіонал із великої літери. Енергетика у лікаря божевільна: позитивна, впевнена, знає свою справу від і до. Просто приходячи до неї на прийом, з кабінету "вилітаєш" уже щасливим і з чудовим настроєм. Боролася з дикими болями в кишечнику довгий час у гастроентерологів. Відправили на консультацію до психолога, у неї я забула що це таке.
|
|
| |
Чара | Повідомлення # 7 |
Рядовий
| Тим, хто шукає лікаря в цій сфері, виходячи з особистого досвіду дуже рекомендую саме цього фахівця. Гончарова Т.С. - найкраща!
|
|
| |
Вівея | Повідомлення # 8 |
Рядовий
| Підкажіть, де приймає Тетяна Гончарова?
|
|
| |
Богдана | Повідомлення # 9 |
Рядовий
| Тетяна Сергіївна під час війни виїхала за кордон і консультує онлайн через месенджери за телефоном - 0987000260.
|
|
| |
Вишенька | Повідомлення # 10 |
Лейтенант
| Можете дати контактний номер Яна Козлова?
|
|
| |
Ветта | Повідомлення # 11 |
Майор
| Ян Козлов працює в клініці "Лікаріум", з ним можна зв'язатися за телефоном 093 5727387 для запису на прийом.
|
|
| |
Моніка | Повідомлення # 12 |
Сержант
| Відмінний психолог Козлов Я.Л. Ретельно вивчив проблему, про все розпитав, призначив ефективну терапію з гіпнозом. Він уміє знайти підхід до пацієнта, допомогти і як лікар, і як людина. Проблема була, як нам здавалося, в одному, але за фактом причина інша, і лікар швидко в цьому розібралася. Рекомендую!
|
|
| |