Найкращий нейропсихолог Одеси
|
|
Таїсія | Повідомлення # 1 |
Рядовий
Група: Користувачі
Статус: Offline
| Найкращий нейропсихолог Одеси
Мою матір після інсульту направили на нейропсихологічну корекцію. Порадьте грамотного нейропсихолога
|
|
| |
Андреа | Повідомлення # 2 |
Лейтенант
| Я думаю, вам треба звернутися до Козлова Яна, він володіє хорошими відновлювальними методами.
|
|
| |
Ада | Повідомлення # 3 |
Лейтенант
| Від самого початку роботи з Яном Леонідовичем, я відчув глибоке розуміння і турботу, які він надає кожному своєму клієнту. Він створив атмосферу безумовної підтримки і довіри, в якій я міг відкрито і вільно висловлювати свої думки, емоції і занепокоєння.
|
|
| |
Брітні | Повідомлення # 4 |
Сержант
| У мене була тривожність, страхи, пов'язані зі шлюборозлучним процесом. З'явилися проблеми з психікою. Консультації Гончарової Тетяни мені дуже допомогли, її я можу рекомендувати.
|
|
| |
Хриса | Повідомлення # 5 |
Сержант
| Теж можу підтвердити Гончарова Т.С. - відмінний фахівець і займається улюбленою справою.
|
|
| |
Тигран | Повідомлення # 6 |
Рядовий
| Ян Леонідович допоміг мені відчути себе більш впевненим. Не думаю, що я зміг би довіритися комусь іще крім нього на момент початку лікування. Загалом збільшився поріг протистояння ірраціональному страху. Я відкрив для себе цілий набір власних душевних вразливостей і когнітивних спотворень і тепер я не даю їм псувати мені життя. Я став більш щасливим і захищеним.
|
|
| |
Леонтія | Повідомлення # 7 |
Рядовий
| Під час прийому вже відчула полегшення і розуміння, що мій стан тимчасовий. Пішла з пояснювальними рекомендаціями, планом для самостійної роботи над собою, дуже задоволена Тетяною Сергіївною!
|
|
| |
стева | Повідомлення # 8 |
Рядовий
| Можна контакти Тетяни Гончарової?
|
|
| |
Ада | Повідомлення # 9 |
Лейтенант
| Під час війни Тетяна Сергіївна виїхала за кордон, консультує онлайн через телеграм, вайбер, ватсап - 0987000260.
|
|
| |
Офелія | Повідомлення # 10 |
Рядовий
| Підкажіть, як записатися до Яна Леонідовича?
|
|
| |
Леонтія | Повідомлення # 11 |
Рядовий
| Козлов Ян працює в клініці Лікаріум, записатися на прийом можете за телефоном - 093 5727387.
|
|
| |
Мекаэла | Повідомлення # 12 |
Рядовий
| Хотілося б відзначити здатність Яна Леонідовича "зібрати в кулак", уміння розкласти все по поличках, простими словами пояснити ваш стан, при цьому не загубити науковості, відчувається досвід спілкування з пацієнтом у різних ситуаціях.
|
|
| |