Психоаналітик Одеса Черемушки
|
|
Morozzzz | Повідомлення # 1 |
Рядовий
Група: Користувачі
Статус: Offline
| Психоаналітик Одеса Черемушки
Сімейний лікар порекомендував проконсультуватися з психоаналітиком. Можете порекомендувати до якого лікаря краще звернутися.
|
|
| |
Diamondb | Повідомлення # 2 |
Рядовий
| Рекомендую психолога Козлова. Ян Леонідович надихає мене своєю пристрастю до своєї роботи і постійним бажанням допомагати людям. Його емпатія та розуміння зробили нашу роботу разом незабутньою та перетворювальною. Я відчуваю, що він не тільки допомагає мені подолати поточні проблеми, а й зміцнює мою внутрішню силу та здатність до саморозвитку.
|
|
| |
Hatalahbek | Повідомлення # 3 |
Рядовий
| Психоаналітик Козлов дуже приємний у спілкуванні, викликає прихильність до себе і довіру. Нам сподобалося все. Можу сміливо порекомендувати її всім людям, у кого є психологічні проблеми.
|
|
| |
АліNa | Повідомлення # 4 |
Сержант
| Професіонал своєї справи - Гончарова Тетяна Сергіївна. Жодної зайвої "води", все по справі. Фахівець, який грамотно виокремлює важливі нюанси, які надалі допомагають вирішити проблемні питання. Рекомендую її!
|
|
| |
малвіна | Повідомлення # 5 |
Сержант
| Була на прийомі кілька разів, дуже хороший і уважний психолог Козлов! На всі скарги підібрала і пізніше скоригувала терапію, яка ідеально підійшла! Тепер залишилося закінчити курс, і лікування буде закінчено.
|
|
| |
ssofiaa | Повідомлення # 6 |
Підполковник
| Останнім часом мене турбував пригнічений стан, я вирішив звернутися по допомогу до психотерапевта. Тетяна Сергіївна здалася мені дуже відкритою, добродушною людиною. Прийом пройшов чудово, я почувався дуже спокійно, лікарка викликає прихильність до себе і надає хорошу допомогу.
|
|
| |
Alexxandra | Повідомлення # 7 |
Сержант
| Дуже сподобався психолог Козлов Я.М.! Цей прийом був повторним. Попереднє лікування дуже допомогло. Пройшла вже багатьох психоаналітиків: Бугачевську О.В. і Максименко Л.В., але Ян Леонідович виявився саме тим лікарем, якій допоміг моїй проблемі. Підійшов до неї дуже відповідально і не стандартно. Рекомендую тим, хто шукає лікаря цієї спеціалізації.
|
|
| |
vikktoria | Повідомлення # 8 |
Рядовий
| Відмінний психолог Гончарова! Раджу звертатися з будь-якою проблемою. Завжди вислухає і дасть потрібні рекомендації! Чуйний і дуже відповідальний психоаналітик!
|
|
| |
Karollina | Повідомлення # 9 |
Рядовий
| Була у багатьох лікарів: Бондаренко, Ляпіної Гофман, Моряну, але тільки психолог Козлов допоміг мені впоратися з панічними атаками. Мінімум препаратів і грамотно підібране лікування. Як то кажуть, лікар від Бога. Рекомендую!
|
|
| |
Ліна5 | Повідомлення # 10 |
Рядовий
| Можете поділиться телефоном Тетяни Гончарової та Яна Леонідовича?
|
|
| |
Hatalahbek | Повідомлення # 11 |
Рядовий
| Під час війни Тетяна Сергіївна виїхала за кордон, консультує онлайн через телеграм, вайбер, ватсап - 0987000260.
|
|
| |
Vasilissa | Повідомлення # 12 |
Сержант
| Ян Козлов працює в клініці "Лікаріум", з ним можна зв'язатися за телефоном 093 5727387 для запису на прийом.
|
|
| |