Лікар психоаналітик Одеса
|
|
Michael7 | Повідомлення # 1 |
Рядовий
Група: Користувачі
Статус: Offline
| Лікар психоаналітик Одеса
Добрий день! Підкажіть лікаря-психоаналітика, який працює з панічними розладами.
|
|
| |
9Жанна9 | Повідомлення # 2 |
Лейтенант
| Зверніться до Гончарової Тетяни - дуже уважний психолог! Приходила до неї з певною проблемою - на прийомах ми говорили чітко по суті, розбирали ситуацію з різних боків і в підсумку знайшли вихід. Однозначно рекомендую цього фахівця. Також можете звернутися до Козлова Яна - дуже добре вирішує сімейні проблеми.
|
|
| |
margarett2 | Повідомлення # 3 |
Рядовий
| Ян Леонідович - чудовий психолог, справжній професіонал. Уважна, доброзичлива. Рекомендації та методики її зцілюють, а її впевненість в одужанні додає додаткових сил у перемозі над проблемами. Рекомендую!
|
|
| |
Irinka8 | Повідомлення # 4 |
Сержант
| Тетяна Сергіївна розставила всю мою купу думок на свої місця, допомогла розібратися що так тривожило багато років!
|
|
| |
bogddana2 | Повідомлення # 5 |
Рядовий
| Ян Леонідович дуже коректно і м'яко провів прийом, мені було дуже комфортно! Після прийому такого фахівця відкривається друге дихання жити! Він так докладно і грамотно все роз'яснив мені, дав цінні рекомендації. Рекомендую!
|
|
| |
Ніна22 | Повідомлення # 6 |
Лейтенант
| На прийомі у Тетяни Сергіївни все чітко без води, це не перший психотерапевт - я була у Гофман Ю.О., Лемещук О.В., Гурської Т.В. Але перший, який пояснив, що невроз пігулками не вилікувати й потрібно працювати. Уже кілька разів була на прийомі та виконувала все, що планували з психологом. Відзначаю значне поліпшення у своєму стані. Настрій уже покращився, потроху відновлюється сон.
|
|
| |
Elza77 | Повідомлення # 7 |
Рядовий
| Ян Козлов - дуже чуйний, грамотний і хороший фахівець, призначений ним курс дуже ефективно допоміг, я ходжу другий місяць до нього, а вже такий позитивний результат я відчуваю. Усім, кому потрібна допомога, у жодному разі не зволікайте, а зверніться до хорошого фахівця!
|
|
| |
Elenochka8 | Повідомлення # 8 |
Сержант
| Чудовий фахівець Гончарова з великої літери. Дуже раджу звертатися саме до неї, реально допомогла!
|
|
| |
zzoyya | Повідомлення # 9 |
Рядовий
| Підкажіть, як можна записатися на прийом до Яна Козлова або до Тетяни Гончарової?
|
|
| |
margarett2 | Повідомлення # 10 |
Рядовий
| Ян Леонідович приймає в клініці Лікаріум на Генуезькій 1/2, записатися можна за телефоном - 093 5727387.
|
|
| |
Екаttерина | Повідомлення # 11 |
Сержант
| Під час війни Тетяна Сергіївна виїхала за кордон, консультує онлайн через телеграм, вайбер, ватсап - 0987000260.
|
|
| |