Психоаналітики Одеси відгуки
|
|
Сафія | Повідомлення # 1 |
Сержант
Група: Користувачі
Статус: Offline
| Психоаналітики Одеси відгуки
У пошуках хорошого психоаналітика, який зможе допомогти мені розібратися в сімейних проблемах. Порекомендуйте фахівця.
|
|
| |
Aisun5 | Повідомлення # 2 |
Лейтенант
| Гончарова Тетяна Сергіївна за кілька місяців витягла мене з жахливої безперервної тривожності, викликаної психологічним виснаженням. Рекомендую!
|
|
| |
Kristy12 | Повідомлення # 3 |
Сержант
| Відмінний фахівець Козлов Ян. Без перебільшення найкращий у місті. Головне - дотримуватися рекомендацій, і тоді терапія буде приносити тільки полегшення і швидке одужання. Дуже радий, що лікуюся у Яна Леонідовича.
|
|
| |
TigerLily | Повідомлення # 4 |
Сержант
| Дуже сподобалося чуйне і дуже уважне ставлення Тетяни Сергіївни: коли я описувала свої відчуття, вона ставила такі запитання, що була шокована тим, наскільки все пов'язано з тим рівнем стресу, в якому я перебуваю. Для мене самої спливла маса деталей мого стану.
|
|
| |
Girlymam | Повідомлення # 5 |
Рядовий
| Відмінний професіонал. Шаноблива і найдобрішої душі людина. Багато разів допомагала у важкі моменти, які траплялися у мене в житті. Завжди дає багато рекомендацій. Побільше б таких фахівців, як Козлов Ян Леонідович!
|
|
| |
Svetochkkka | Повідомлення # 6 |
Рядовий
| Тетяна Сергіївна володіє глибокими знаннями та досвідом у психології. Її професійний підхід ґрунтується на наукових теоріях і методах, що дає їй змогу розуміти й аналізувати складні психологічні проблеми. Вона не тільки допомагає мені усвідомити і зрозуміти джерела моїх проблем, а й пропонує конкретні стратегії та рішення для їх подолання.
|
|
| |
Ocean658 | Повідомлення # 7 |
Рядовий
| Ян Леонідович допоміг мені у скрутну хвилину, коли це було найбільше необхідно. Я перебував у складній ситуації і втратив надію на поліпшення. Усі мої звернення до інших фахівців Штефан Є. та Ілієвої Н. не дали результату. Я вдячний Яну Леонідовичу за його професіоналізм і чуйність.
|
|
| |
Tony3 | Повідомлення # 8 |
Рядовий
| Психоаналітик Гончарова - уважний, терплячий фахівець, професіонал найвищого рівня і добра людина. Реально допомогла розібратися у важкій життєвій ситуації.
|
|
| |
Zolotko80 | Повідомлення # 9 |
Сержант
| Розкажіть, як записатися на прийом до Козлова Я.Л?
|
|
| |
Kristy12 | Повідомлення # 10 |
Сержант
| Ян Леонідович приймає в клініці Лікаріум, його контактний номер телефону - 093 572 73 87.
|
|
| |
Allright | Повідомлення # 11 |
Підполковник
| Тетяна Сергіївна консультує онлайн і як з нею зв'язатися?
|
|
| |
Aisun5 | Повідомлення # 12 |
Лейтенант
| Так, Тетяна Сергіївна консультує онлайн, зв'яжіться з нею за телефоном: 0987000260.
|
|
| |
Tanyaaa | Повідомлення # 13 |
Рядовий
| Звернулася до Тетяни Сергіївни в непростий період життя, коли проблеми здавалися нерозв'язними. Лише кілька зустрічей зі справжнім професіоналом, чуйною людиною змінили моє життя. Лікар допомогла мені розібратися в ситуації та знайти вихід!
|
|
| |