Психоаналітик Одеса Київський район
|
|
Yolka33 | Повідомлення # 1 |
Лейтенант
Група: Користувачі
Статус: Offline
| Психоаналітик Одеса Київський район
Доброго дня! Шукаю хорошого психоаналітика, який допоможе зняти депресію і підвищити самооцінку. Добре буде якщо він приймає в Київському районі. Якого фахівця можете порекомендувати?
|
|
| |
Елеонора6 | Повідомлення # 2 |
Сержант
| Гончарова Тетяна Сергіївна відкрила в мені друге життя! Прийшла з відчуттям спустошеності та психологічного безсилля. Після першого прийому відчула результат і ясну картину того, що відбувається. Так, сама здивувалася! Стала впевненіше вирішувати проблеми. Загалом у мене було 3 зустрічі, і за ці години вона мені допомогла. Дуже уважна, налаштовує на відкрите спілкування. Мені було комфортно з лікарем. Рекомендую.
|
|
| |
Svetlanaaa9 | Повідомлення # 3 |
Рядовий
| Дуже мудрий і грамотний фахівець - Козлов Ян Леонідович! Розклав усе по поличках, підтримав. Допоміг визначитися, куди йти далі і як вирішити проблему.
|
|
| |
Ніка358 | Повідомлення # 4 |
Рядовий
| Тетяна Гончарова - прекрасний фахівець, тактовний. Те, що потрібно було. Дуже вдячна за підтримку і надану мені допомогу. Планую продовжити за необхідності консультації.
|
|
| |
Stella73 | Повідомлення # 5 |
Сержант
| Ян Леонідович володіє широким спектром технік і підходів у роботі з клієнтами. Він гнучко адаптується до індивідуальних потреб і вподобань кожного клієнта. Завдяки його професійній підготовці та досвіду, Ян Леонідович здатний ефективно працювати з різними проблемами, чи то тривожність, чи то депресія, чи то стосунки, чи то саморозвиток.
|
|
| |
shevchuk5 | Повідомлення # 6 |
Сержант
| Вдячна Тетяні Сергіївні, що після її сеансів пішов страх їзди в метро і багато інших страхів, з'явилися сили і цілі для майбутнього, з'явилося бажання рухатися далі і в голе вже багато проєктів і планів (з мінімальним списком ліків) Рекомендую!
|
|
| |
Barbara0 | Повідомлення # 7 |
Лейтенант
| Я задоволена консультаціями Козлова Я.Л., у мене був досвід відвідування у лікарів Капітоненка і Гурської, але позитивного ефекту я не отримувала. І тут мені порекомендували психолога Козлова. Поїхала на прийом і не пошкодувала. Настрій і сили з'явилися, а роздратування і тривога помітно знизилися.
|
|
| |
Nickolas00 | Повідомлення # 8 |
Сержант
| Дуже довго обирала фахівця і рада, що потрапила саме до Гончарової Тетяни! У мене був і до цього досвід звернення до психоаналітиків Лемещука і Бондаренка, але жоден з них не опрацьовував настільки ретельно кожен аспект життя. Прийшла в глибокій депресії, за місяць почуваюся набагато краще, з'явилися позитивні думки і бажання. Звичайно, попереду ще багато роботи над собою, але з таким чудовим фахівцем, точно впораюся.
|
|
| |
JojiM | Повідомлення # 9 |
Сержант
| А я прийшла до Яна Леонідовича в жалюгідному стані, з тривогою, страхами і купою життєвих складнощів. Уже на першому сеансі я відчула себе почутою і прийнятою, а через кілька зустрічей я почала відчувати позитивні зміни - моя тривога почала минати, а на місці неї з'явилися впевненість і прийняття себе. Як фахівець Ян Леонідович викликав велику симпатію, був терплячим, тактовним і уважним.
|
|
| |
romanovich | Повідомлення # 10 |
Майор
| Як можна записатися до психолога Козлова або Гончарової?
|
|
| |
Barbara0 | Повідомлення # 11 |
Лейтенант
| Тетяна Сергіївна під час війни виїхала за кордон і консультує онлайн через месенджери за телефоном - 0987000260.
|
|
| |
Diamondb | Повідомлення # 12 |
Рядовий
| Ян Козлов працює в клініці "Лікаріум", з ним можна зв'язатися за телефоном 093 5727387 для запису на прийом.
|
|
| |