Психоаналітик Одеса відгуки
|
|
Джулі | Повідомлення # 1 |
Сержант
Група: Користувачі
Статус: Offline
| Психоаналітик Одеса відгуки Підкажіть будь ласка, а чи є такі психоаналітики, орієнтовані на коригування стосунків у колективі. Якщо знаєте такого фахівця, порадьте.
|
|
| |
Felixx | Повідомлення # 2 |
Рядовий
| Хаос усередині мене, і навколо мене... У цьому стані я й потрапила в дбайливі руки Козлова Яна. Різноманітні методики застосовувалися для моєї зустрічі із самою собою і щоразу це були не готові рішення, а індивідуальний підхід. Мене навчили бути дорослою і відповідальною за своє життя, не звинувачуючи нікого в моїх помилках. Моє життя наповнилося барвами, я зрозуміла, що ні від кого не залежу. Кожен день я все більше пізнаю себе, під керівництвом досвідченого провідника і знаходжу свободу. Рекомендую дуже хороший фахівець!
|
|
| |
Breezz | Повідомлення # 3 |
Сержант
| Ян Леонідович дуже ретельно розглядає проблему свого пацієнта, допомагає опрацювати негатив. Мені дуже приємно працювати з ним. "Витягнув" мене із затяжної депресії, допоміг підняти самооцінку, дав настанову в поведінці на майбутнє і як правильно поводитися в колективі.
|
|
| |
Dennn7 | Повідомлення # 4 |
Рядовий
| Я хочу порекомендувати Гончарову Тетяну Сергіївну, вона уважна, викликає почуття довіри. Не квапить, достатньо часу виділяє для того, щоб вислухати проблему. А ті рекомендації, які лікарка мені дала, дуже мені допомогли.
|
|
| |
Cristal | Повідомлення # 5 |
Майор
| Тетяна Сергіївна дуже точно зрозуміла проблему, без зайвих залякувань або всякої зайвої інформації. Дуже грамотно, як мені здається, призначила курс сеансів. У всякому разі, на відміну від попередніх моїх походів, я розумію, що потрапила до компетентної людини грамотної. Я рекомендую саме її, тому що попередній досвід був зовсім не таким.
|
|
| |
Rabbitcute | Повідомлення # 6 |
Сержант
| До Яна Леонідовича потрапила в розпачі виправити щось у житті, після кількох років ходіння по психоаналітиках Штефане, Гофмане, Максименку, Моряну. Після першої ж зустрічі здивувалася досвіду, професіоналізму і настрою на результат! Всього кілька зустрічей, і світ відкрився з іншого боку! Конкретні завдання і техніки для зміни себе! Від душі можу радити цього чудового фахівця!
|
|
| |
Leopard | Повідомлення # 7 |
Рядовий
| Хочу поділитися своїм досвідом консультації у Гончарової Т.С. може комусь він буде корисний. Чудовий фахівець, напевно один з небагатьох, який націлений на результат, а не на викачування грошей. Приголомшливий психолог! Допоміг знайти підхід у вихованні сина, застосовуючи нову методику.
|
|
| |
Pavlic | Повідомлення # 8 |
Рядовий
| Ян Леонідович - незамінний психолог, і я щиро рекомендую його всім, хто шукає допомоги та керівництва у своїй психологічній подорожі. Його професіоналізм, емпатія та ефективність роблять його чудовим партнером на шляху до кращого психологічного благополуччя.
|
|
| |
Tapclat | Повідомлення # 9 |
Сержант
| Розкажіть як можна потрапити на прийом до одного з цих фахівців?
|
|
| |
Breezz | Повідомлення # 10 |
Сержант
| Козлов Ян працює в клініці Лікаріум, записатися на прийом можете за телефоном - 093 5727387.
|
|
| |
shevchuk5 | Повідомлення # 11 |
Сержант
| Гончарова Тетяна Сергіївна проводить сесії онлайн через ватсап, вайбер, телеграм - 0987000260.
|
|
| |