Психолог Одеса Малиновський район
|
|
Ella | Повідомлення # 1 |
Підполковник
Група: Користувачі
Статус: Offline
| Психолог Одеса Малиновський район
Доброго дня. Порадьте, будь ласка, психолога. З'явилися тики, невролог сказала без психолога проблему не вирішити. Дайте контакти хорошого лікаря.
|
|
| |
Daria19 | Повідомлення # 2 |
Полковник
| В Одесі неможливо знайти правильного психолога. При варіанті на сайті порекомендують запишуся.
|
|
| |
ТаняКальченко | Повідомлення # 3 |
Підполковник
| Готова я з Вами посперечатися, бачила фахівців своєї справи Гончарову Тетяну Сергіївну та Яна Леонідовича Козлова, які 100% найпрофесійніші в даній сфері й до них раджу приходити на прийом без остраху за своє самопочуття.
|
|
| |
Клава20 | Повідомлення # 4 |
Підполковник
| Перший раз звернувся до психолога. Тетяна Сергіївна відкрила очі на багато речей, направила на правильне мислення і допомогла розібратися в собі.
|
|
| |
Володимира | Повідомлення # 5 |
Полковник
| Ян Леонідович вирізняється високим професіоналізмом та етичністю. Він дотримується конфіденційності та поважає особисте життя своїх клієнтів, створюючи безпечний простір для їхнього самовираження і рефлексії.
|
|
| |
Барбара789 | Повідомлення # 6 |
Підполковник
| Психолог Гончарова змогла знайти правильні слова і допомогла мені поглянути на ситуацію з різних сторін. Консультацію веде грамотно і тактовно, мені якраз була потрібна твереза оцінка моєї сумної ситуації.
|
|
| |
Інеса | Повідомлення # 7 |
Полковник
| Я щиро рекомендую Яна Леонідовича як психолога для всіх, хто шукає допомоги в розумінні себе, розвитку особистості та подоланні труднощів. Його професіоналізм, емпатія та вміння знаходити практичні рішення роблять його незамінним фахівцем у галузі психології.
|
|
| |
Феодосія | Повідомлення # 8 |
Майор
| Тетяна Гончарова - видатний психолог, і я з радістю поділюся своїм позитивним досвідом роботи з нею. Її професіоналізм та емпатія роблять її ідеальним вибором для тих, хто шукає якісну психологічну допомогу.
|
|
| |
неля | Повідомлення # 9 |
Майор
| Форумчани, поділіться контактами цих фахівців?
|
|
| |
Альберта | Повідомлення # 10 |
Лейтенант
| Ян Леонідович приймає в клініці Лікаріум, його контактний номер телефону - 093 572 73 87.
|
|
| |
Павла | Повідомлення # 11 |
Полковник
| Гончарова Тетяна Сергіївна проводить сесії онлайн через ватсап, вайбер, телеграм - 0987000260.
|
|
| |
Георгіна | Повідомлення # 12 |
Майор
| Правду розповіли, що Гончарова Тетяна і Козлов Ян - найграмотніші аси психології в Одесі, знаю з індивідуального досвіду. У цій спеціалізації, крім них, більше немає до кого звернутися.
|
|
| |
Cristal | Повідомлення # 13 |
Майор
| Спасибі, за рекомендації, до тямущих фахівців у місті.
|
|
| |