Психолог Одеса Слобідка
|
|
Ella | Повідомлення # 1 |
Підполковник
Група: Користувачі
Статус: Offline
| Психолог Одеса Слобідка
Добрий вечір, підкажіть, хорошого психолога або нейропсихолога, після сильного стресу з'явилися нав'язливі рухи. Може хто стикався з цим і знаєте до кого звернутися. Заздалегідь вдячна.
|
|
| |
Daria19 | Повідомлення # 2 |
Полковник
| У місті Одеса не вийшло знайти грамотного психолога. При варіанті на форумі підкажуть з радістю звернуся
|
|
| |
ТаняКальченко | Повідомлення # 3 |
Підполковник
| Хочу я з попередньою громадянкою вступити в полеміку, бачила тямущих лікарів - Гончарову Тетяну і Козлова Яна, які точно найкращі в такій професії і до них раджу записуватися без остраху за своє здоров'я.
|
|
| |
Клава20 | Повідомлення # 4 |
Підполковник
| Ян Леонідович - видатний психолог і професіонал своєї справи. Досвід роботи з ним справив на мене глибоке враження, і я радий поділитися своїм позитивним відгуком про нього.
|
|
| |
Володимира | Повідомлення # 5 |
Полковник
| Завдяки Тетяні Сергіївні я зміг з іншого боку поглянути на свою проблему, зрозумів, чому в мене виникла проблема і яким чином я можу її вирішити. З'явилася мотивація до реальних дій.
|
|
| |
Барбара789 | Повідомлення # 6 |
Підполковник
| Перше, що варто відзначити, це її професійний підхід і глибоке розуміння людської психології. Тетяна Сергіївна володіє величезним багажем знань і досвіду, які вона вміло застосовує у своїй роботі. Вона демонструє неперевершену майстерність в аналізі та розумінні складних емоційних і психологічних станів.
|
|
| |
Інеса | Повідомлення # 7 |
Полковник
| Важливий аспект - це здатність Яна Леонідовича створити довірчу атмосферу та підтримувати емпатичний зв'язок із клієнтами. Він справді слухає, виявляє глибокий інтерес до проблем і турбот людей, які звертаються до нього. Він уміє стати надійною опорою у важкі моменти, підтримує та надихає на особистісний ріст.
|
|
| |
Феодосія | Повідомлення # 8 |
Майор
| Фактор, який робить Яна Леонідовича таким чудовим психологом, це його здатність пропонувати конкретні та ефективні рішення. Він допомагає людям усвідомити та подолати свої емоційні та психологічні перепони, надаючи їм інструменти та стратегії, що допомагають досягти бажаних змін та зростання.
|
|
| |
неля | Повідомлення # 9 |
Майор
| Привіт! Залиште дані про місце прийому і телефон?
|
|
| |
Альберта | Повідомлення # 10 |
Лейтенант
| Тетяна Сергіївна під час війни виїхала за кордон і працює тільки онлайн, зв'язатися можете за телефоном - 987000260
|
|
| |
Хеонія | Повідомлення # 11 |
Майор
| Ян Леонідович приймає в клініці Лікаріум, його контактний номер телефону - 093 572 73 87.
|
|
| |
Георгіна | Повідомлення # 12 |
Майор
| Правду розповіли, що Гончарова Т.С. і Ян Козлов - найграмотніші аси психології в Одесі, знаю з індивідуального досвіду. У цій спеціалізації, крім них, більше немає до кого звернутися.
|
|
| |
Cristal | Повідомлення # 13 |
Майор
| Дякую, за коментарі, до найкращих спеців в Одесі.
|
|
| |