Психолог Одеса Ленселище
|
|
Ella | Повідомлення # 1 |
Підполковник
Група: Користувачі
Статус: Offline
| Психолог Одеса Ленселище Підкажіть, до кого звернутися по допомогу, до психолога чи психотерапевта і де його шукати. На тлі постійних хвороб депресія і небажання жити.
|
|
| |
Daria19 | Повідомлення # 2 |
Полковник
| У місті Одеса неможливо знайти розумного психолога. У разі люди порадять сходжу.
|
|
| |
ТаняКальченко | Повідомлення # 3 |
Підполковник
| Хочу з попередньою громадянкою не погодитися, знаю тямущих професіоналів - Гончарову Т. С. і Козлова Я. Л., які стовідсотково найпрофесійніші в такій спеціалізації і до них рекомендую приходити без ризику за своє самопочуття.
|
|
| |
Клава20 | Повідомлення # 4 |
Підполковник
| Зустрічі з фахівцем Козловим допомогли мені глибше зрозуміти себе, навчитися керувати емоціями і налагодити стосунки з оточуючими. Він створив довірливу атмосферу, де я міг вільно висловлювати свої думки і почуття. Я рекомендую його всім, хто шукає допомоги та керівництва на своєму шляху самодослідження та розвитку.
|
|
| |
Володимира | Повідомлення # 5 |
Полковник
| Тетяна Гончарова допомогла подивитися на проблему трошки з іншого боку, поділилася рекомендаціями, а головне, вказала на помилки (недоліки). Адже в нескінченному потоці інформації часом уже неможливо розібратися ні в собі, ні в ситуації.
|
|
| |
Барбара789 | Повідомлення # 6 |
Підполковник
| Відвідування психолога Козлова стало для мене справжнім проривом у моєму житті. Він допоміг мені подолати труднощі, з якими я боровся вже багато років. Його емпатія, розуміння і глибокі знання в галузі психології були неймовірно цінними. Він навчив мене технік управління стресом і вирішення проблем, які я можу використовувати в повсякденному житті. Я вдячний психологу за його підтримку та наставництво.
|
|
| |
Інеса | Повідомлення # 7 |
Полковник
| Хочу порекомендувати дуже розумного психолога для дорослих - Козлова Яна Леонідовича. Мій досвід роботи з ним був виключно позитивним. Він не тільки слухав мене уважно, а й допоміг мені розібратися в тому, що відбувається в моєму житті. Його здатність ставити глибокі та надихаючі запитання допомогла мені переосмислити свої цінності та пріоритети. Завдяки цьому я став більш упевненим у собі і зміг прийняти важливі рішення. Я рекомендую цього психолога всім, хто шукає допомоги в процесі особистісного зростання.
|
|
| |
Феодосія | Повідомлення # 8 |
Майор
| Можу ствердити, що Гончарова Тетяна Сергіївна, фахівець, який може допомогти у важких ситуаціях. Розумний лікар!
|
|
| |
неля | Повідомлення # 9 |
Майор
| Доброго дня! Підкажіть, як можна записатися до цих фахівців?
|
|
| |
Альберта | Повідомлення # 10 |
Лейтенант
| Ян Козлов працює в клініці "Лікаріум", з ним можна зв'язатися за телефоном 093 5727387 для запису на прийом.
|
|
| |
Хеонія | Повідомлення # 11 |
Майор
| Під час війни Тетяна Сергіївна виїхала за кордон, консультує онлайн через телеграм, вайбер, ватсап - 0987000260.
|
|
| |
Георгіна | Повідомлення # 12 |
Майор
| Правду сказали, що Гончарова Тетяна і Ян Козлов - найграмотніші майстри психології в нашому місті, знаю з особистого досвіду. У цій спеціалізації, крім них, більше немає до кого звернутися.
|
|
| |
Cristal | Повідомлення # 13 |
Майор
| Спасибі, за відгуки, до найкращих фахівців у нашому місті.
|
|
| |