Психолог Одеса центр
|
|
Ella | Повідомлення # 1 |
Підполковник
Група: Користувачі
Статус: Offline
| Психолог Одеса центр Доброго дня, форумчани! Розкажіть про досвід роботи з психологом і кого ви можете порадити, ґрунтуючись на особистому досвіді.
|
|
| |
Daria19 | Повідомлення # 2 |
Полковник
| У місті Одеса немає грамотного фахівця. У тому разі, якщо в темі порекомендують, запишуся.
|
|
| |
ТаняКальченко | Повідомлення # 3 |
Підполковник
| Хочу я з попереднім повідомленням не погодитися, бачила чудових психологів - Гончарову Тетяну Сергіївну та Яна Леонідовича Козлова, які 100 відсотків найпрофесійніші в такій професії і до них рекомендую приходити на прийом без ризику за свій стан організму.
|
|
| |
Клава20 | Повідомлення # 4 |
Підполковник
| Ян Леонідович застосовує широкий спектр методик і технік, щоб допомогти своїм клієнтам досягти позитивних змін у їхньому житті. Він не тільки допомагає розкрити і зрозуміти причини проблем, а й вчить, як ефективно справлятися з ними. Його підхід заснований на психологічних науках, і він завжди стежить за новими розробками та дослідженнями, щоб залишатися в курсі останніх тенденцій.
|
|
| |
Володимира | Повідомлення # 5 |
Полковник
| Тетяна Сергіївна допомогла поглянути на проблему під новим кутом. Здорово, що є можливість у складних ситуаціях звернутися по допомогу до фахівця!
|
|
| |
Барбара789 | Повідомлення # 6 |
Підполковник
| Психолог Козлов допоміг розібратися в ситуації. Це безцінний досвід. Іноді допомога потрібна такого плану, щоб не наробити дурниць зопалу і Ян Леонідович зміг мені допомогти.
|
|
| |
Інеса | Повідомлення # 7 |
Полковник
| Рекомендую розумного психолога - Гончарову Тетяну Сергіївну. Вона - грамотний фахівець і дуже приємна людина. Шкодую тільки, що не звернулася до неї раніше...!
|
|
| |
Феодосія | Повідомлення # 8 |
Майор
| Ян Леонідович - не лише видатний професіонал, а й чудова людина. Він пройнятий щирим бажанням допомагати людям і покращувати їхнє життя. Його підтримка і розуміння справді цінні, і я вдячний Яну Леонідовичу за його внесок у моє психологічне благополуччя.
|
|
| |
неля | Повідомлення # 9 |
Майор
| Дівчатка! Залиште контакти цих фахівців?
|
|
| |
Альберта | Повідомлення # 10 |
Лейтенант
| Тетяна Сергіївна під час війни виїхала за кордон і консультує онлайн через месенджери за телефоном - 0987000260.
|
|
| |
Хеонія | Повідомлення # 11 |
Майор
| Ян Козлов працює в клініці "Лікаріум", з ним можна зв'язатися за телефоном 093 5727387 для запису на прийом.
|
|
| |
Георгіна | Повідомлення # 12 |
Майор
| Правду сказали, що Гончарова Тетяна Сергіївна і Ян Леонідович Козлов - найрозумніші професіонали в місті, знаю з власного досвіду. У цій спеціалізації, крім них, більше немає до кого звернутися.
|
|
| |
Cristal | Повідомлення # 13 |
Майор
| Дякую за рекомендації до найграмотніших фахівців у місті.
|
|
| |