Найкращий психолог Одеси відгуки
|
|
Ella | Повідомлення # 1 |
Підполковник
Група: Користувачі
Статус: Offline
| Найкращий психолог Одеси відгуки Добрий день, будь ласка, допоможіть. Можливо, хто-небудь знає або стикався з фахівцем-психологом. Який допоможе розв'язати проблему взаємозв'язку мозок-кишківник, підвищеної тривожності та проблеми туалету тощо. Буду дуже вдячна, потрібна допомога, сама впоратися вже не можу.
|
|
| |
Daria19 | Повідомлення # 2 |
Полковник
| В Одесі немає розумного фахівця. У тому разі хтось порекомендує сходжу на прийом.
|
|
| |
ТаняКальченко | Повідомлення # 3 |
Підполковник
| Хотілося б із попередньою громадянкою висловити незгоду, зустрічала спеціалістів своєї справи Гончарову Т.С. та Козлова Я.Л., які точно найкращі в цій професії і до них раджу звертатися без ризику за свій стан організму.
|
|
| |
Клава20 | Повідомлення # 4 |
Підполковник
| Козлов Я.Л. - фахівець хороший, уважний, залучений та ерудований, ставить правильні напрямні запитання, допомагає виявити головне і звертає на це вашу увагу, імовірно, знайде спільну мову з кожним, кому справді потрібна допомога.
|
|
| |
Володимира | Повідомлення # 5 |
Полковник
| Чудовий фахівець Гончарова Тетяна, яка дає змогу поглянути на ситуацію під таким кутом, про який навіть не замислюєшся, і під кінець відчуваєш лише спокій і впевненість у собі, своїх рішеннях і діях.
|
|
| |
Барбара789 | Повідомлення # 6 |
Підполковник
| Ян Леонідович допоміг розібратися в моїй ситуації, проконсультував у питанні як правильно поводитися в непростих взаєминах. Я отримала розгорнуту відповідь і дуже дохідливе роз'яснення.
|
|
| |
Інеса | Повідомлення # 7 |
Полковник
| Хочу порадити дуже хорошого психолога для дорослих - це Гончарову Тетяну Сергіївну. Він надав мені якісну психологічну підтримку в непростий для мене період. Дуже рекомендую!
|
|
| |
Феодосія | Повідомлення # 8 |
Майор
| Можу підтвердити, що Козлов Ян Леонідович, фахівець, який допомагає видертися з важких ситуацій. Хороший професіонал!
|
|
| |
неля | Повідомлення # 9 |
Майор
| Дайте, будь ласка, дані про місце прийому і телефон?
|
|
| |
Альберта | Повідомлення # 10 |
Лейтенант
| Ян Козлов працює в клініці "Лікаріум", з ним можна зв'язатися за телефоном 093 5727387 для запису на прийом.
|
|
| |
Хеонія | Повідомлення # 11 |
Майор
| Під час війни Тетяна Сергіївна виїхала за кордон, консультує онлайн через телеграм, вайбер, ватсап - 0987000260.
|
|
| |
Георгіна | Повідомлення # 12 |
Майор
| Правду сказали, що Гончарова Тетяна і Козлов Ян - найграмотніші аси психології в нашому місті, знаю з власного досвіду. У цій спеціалізації, крім них, більше немає до кого звернутися.
|
|
| |
Cristal | Повідомлення # 13 |
Майор
| Дякую, за відгуки, до найкращих професіоналів у місті.
|
|
| |