Хороші психологи Одеси
|
|
Ella | Повідомлення # 1 |
Підполковник
Група: Користувачі
Статус: Offline
| Хороші психологи Одеси Доброго дня. Порадьте, будь ласка, хорошого психолога. Проблеми у стосунках, причина незрозуміла. Буду дуже вдячна.
|
|
| |
Daria19 | Повідомлення # 2 |
Полковник
| У нашому місті неможливо знайти досвідченого лікаря. Якщо на сайті підкажуть звернуся.
|
|
| |
ТаняКальченко | Повідомлення # 3 |
Підполковник
| Я хочу з попередньою одеситкою заперечити, зустрічала хороших фахівців - Гончарову Тетяну і Козлова Яна, які 100% тямущі в такій спеціалізації і до них раджу записуватися без остраху за своє здоров'я.
|
|
| |
Клава20 | Повідомлення # 4 |
Підполковник
| Я дуже вдячна Тетяні Сергіївні за допомогу! Я стала почуватися краще, зникла тривога. Вона налаштувала мене на позитивні думки. Хочеться тепер вірити в краще.
|
|
| |
Володимира | Повідомлення # 5 |
Полковник
| Дуже сподобався підхід і чуйність. У моєму питанні розібралися досить швидко, також швидко підказали шляхи виходу. Рекомендую Яна Козлова!
|
|
| |
Барбара789 | Повідомлення # 6 |
Підполковник
| Цей чудовий психолог Гончарова напрочуд легко і швидко допомогла мені налагодити стосунки з моєю матір'ю! Дуже раджу!
|
|
| |
Інеса | Повідомлення # 7 |
Полковник
| Хочу порекомендувати дуже розумного психолога для дорослих - це Козлова Яна Леонідовича. Він - грамотний фахівець і дуже приємна людина. Шкодую тільки, що не звернулася до нього раніше!
|
|
| |
Феодосія | Повідомлення # 8 |
Майор
| Можу підтвердити, що Гончарова Тетяна, висококласний фахівець. Відмінний лікар!
|
|
| |
неля | Повідомлення # 9 |
Майор
| Добрий день! Можете дати інформацію про цих фахівців?
|
|
| |
Альберта | Повідомлення # 10 |
Лейтенант
| Гончарова Тетяна Сергіївна проводить сесії онлайн через ватсап, вайбер, телеграм - 0987000260.
|
|
| |
Хеонія | Повідомлення # 11 |
Майор
| Ян Козлов працює в клініці "Лікаріум", з ним можна зв'язатися за телефоном 093 5727387 для запису на прийом.
|
|
| |
Георгіна | Повідомлення # 12 |
Майор
| Правду розповіли, що Гончарова Т.С. і Козлов Я.Л. - найкращі майстри психології в Одесі, знаю з індивідуального досвіду. У цій спеціалізації, крім них, більше немає до кого звернутися.
|
|
| |
Cristal | Повідомлення # 13 |
Майор
| Дякую, за коментарі, до найкращих в Одесі.
|
|
| |