Психоаналітик Одеса Таїрова
|
|
Кларисса | Повідомлення # 1 |
Генерал-майор
Група: Користувачі
Статус: Offline
| Психоаналітик Одеса Таїрова
Доброго ранку! Цікаво знати, які психоаналітики в нашому місті чудові? Хотілося б дізнатися вашу позицію про таких профі.
|
|
| |
КазаковаМіра | Повідомлення # 2 |
Генерал-майор
| Лікувалася у багатьох, але знайти не вийшло досвідченого лікаря. При варіанті, що ви володієте даними про такого лікаря, який вам допоміг, порекомендуйте.
|
|
| |
ХристинаМалих | Повідомлення # 3 |
Генерал-майор
| Хотілося б послухати, які медичні працівники в реальності найдостойніші, а то я вже довго в пошуку, і мої висновки сумні.
|
|
| |
Светозара | Повідомлення # 4 |
Генерал-майор
| Хочу вступити в полеміку з вищеназваним учасником, проходила лікування, у нас є такі лікарі, які на 100% найграмотніші в цій професії, і я хочу їх рекомендувати, це - психолог високої кваліфікації Гончарова Тетяна Сергіївна і Козлов Ян Леонідович.
|
|
| |
Калиночка | Повідомлення # 5 |
Підполковник
| Була на прийомі в Яна Леонідовича з сімейних питань. Викликає довіру з першої хвилини спілкування. Зміг відкритися фахівцеві, що не властиво мені. Обов'язково пройду курс, оскільки вже після першого відвідування я відчуваю результат і внутрішні сили вирішити свою проблему.
|
|
| |
Муля | Повідомлення # 6 |
Лейтенант
| Чудовий психолог Гончарова Тетяна, вміє створити безпечну і не дратівливу обстановку, в якій я почуваюся комфортно і вільно висловлюю свої думки. Вона допомогла мені налагодити емоційну рівновагу і знайти внутрішню гармонію.
|
|
| |
Бєляєва | Повідомлення # 7 |
Лейтенант
| Тетяна Гончарова - чудовий фахівець і великий професіонал! Вона дуже швидко знаходить проблему і доступно пояснює як з нею працювати.
|
|
| |
kretto | Повідомлення # 8 |
Лейтенант
| Я щиро вдячний Яну Леонідовичу за її професіоналізм, доброту і глибоке розуміння. Його допомога важлива для мого розвитку і благополуччя. Працюючи з ним, я відчуваю, що знайшла не лише психолога, а й справжнього союзника на шляху до кращої версії себе.
|
|
| |
Каркуша | Повідомлення # 9 |
Генерал-майор
| Вельмишановні відвідувачі сайту, звернули на себе увагу ці фахівці, можете залишити контакти?
|
|
| |
Апрелія | Повідомлення # 10 |
Лейтенант
| Відправляю вам зведення - Ян Козлов працює в клініці "Лікаріум", з ним можна зв'язатися за телефоном 093 5727387 для запису на прийом.
|
|
| |
Гавриїла | Повідомлення # 11 |
Підполковник
| Під час війни Тетяна Сергіївна виїхала за кордон, консультує онлайн через телеграм, вайбер, ватсап - 0987000260.
|
|
| |
Філіпа | Повідомлення # 12 |
Лейтенант
| Під час війни Тетяна Сергіївна виїхала за кордон, консультує онлайн через телеграм, вайбер, ватсап - 0987000260.
|
|
| |
Аполлінарія | Повідомлення # 13 |
Підполковник
| Велике спасибі за ваші відгуки!
|
|
| |