Підлітковий психолог Одеса відгуки
|
|
Кларисса | Повідомлення # 1 |
Генерал-майор
Група: Користувачі
Статус: Offline
| Підлітковий психолог Одеса відгуки
Усім гарного вечора! Цікаво знати, які підліткові психологи в нашому мегаполісі грамотні? Хочеться почути вашу думку про таких профі.
|
|
| |
КазаковаМіра | Повідомлення # 2 |
Генерал-майор
| Я була у багатьох, але не вийшло знайти розумного фахівця. У тому випадку, якщо ви володієте даними про такого лікаря, який вам допоміг вирішити проблему, запропонуйте.
|
|
| |
ХристинаМалих | Повідомлення # 3 |
Генерал-майор
| Непогано б дізнатися, які лікарі наразі найпрофесійніші, а то я вже довго в пошуку і мої оцінки не задовільні.
|
|
| |
Светозара | Повідомлення # 4 |
Генерал-майор
| Хочу вступити в полеміку з вищезгаданою одеситкою, проходила лікування, у нас є такі лікарі, які на сто відсотків найпрофесійніші в такій сфері, і я можу їх порадити, це - психологи найвищої кваліфікації Фендюра Марія Олегівна і Гончарова Тетяна.
|
|
| |
Калиночка | Повідомлення # 5 |
Підполковник
| Тетяна Гончарова - чарівник серед дитячих психологів! Її неперевершена емпатія та розуміння допомогли нашій дитині подолати труднощі. Вона створила індивідуальний підхід і допомогла дитині розкрити свій потенціал. Ми вдячні Тетяні за її талант і відданість своїй професії.
|
|
| |
Муля | Повідомлення # 6 |
Лейтенант
| Чудовий психолог Фендюра М. О. У підлітка був чудовий результат після її сеансів. Звернулася до неї з проблемою агресії в школі. Дуже сподобалася, грамотний професіонал!
|
|
| |
Бєляєва | Повідомлення # 7 |
Лейтенант
| Тетяна Сергіївна - справжній професіонал у галузі дитячої психології. Її знання і досвід чудові. Дитина перебуває в надійних руках, і ми бачимо помітний прогрес у її емоційному та соціальному розвитку. Тетяна створила затишну атмосферу, в якій дитина почувається комфортно і готова рости і розвиватися.
|
|
| |
kretto | Повідомлення # 8 |
Лейтенант
| Відвідували Фендюру М. О. як психолога для підлітків. Отримали позитивні результати. Спеціаліст розібрався з проблемою. Марія Олегівна - дуже адекватний фахівець. Швидко знаходить підхід до підлітка.
|
|
| |
Каркуша | Повідомлення # 9 |
Генерал-майор
| Високоповажні городяни, зацікавили ці лікарі, можете залишити контактну інформацію?
|
|
| |
Апрелія | Повідомлення # 10 |
Лейтенант
| Ділюся з вами даними - Фендюра Марія Олегівна приймає в клініці "Лікаріум", контактний номер телефону - 0635360647.
|
|
| |
Гавриїла | Повідомлення # 11 |
Підполковник
| Тетяна Сергіївна під час війни виїхала за кордон і працює тільки онлайн, зв'язатися можете за телефоном - 0987000260.
|
|
| |
Філіпа | Повідомлення # 12 |
Лейтенант
| Істину написали, що Фендюра Марія і Тетяна Гончарова кваліфіковані фахівці в Одесі, знаю на власному досвіді. У даній сфері крім них, більше нема до кого звернутися.
|
|
| |
Аполлінарія | Повідомлення # 13 |
Підполковник
| Дякую за ваші поради!
|
|
| |