Підлітковий психолог Одеса на Малиновського
|
|
Кларисса | Повідомлення # 1 |
Генерал-майор
Група: Користувачі
Статус: Offline
| Підлітковий психолог Одеса на Малиновського
Вітаю шановних форумчан! Збуджує інтерес, які психологи для підлітків у нашому мегаполісі найкращі? Хочеться почути ваші погляди про таких фахівців.
|
|
| |
КазаковаМіра | Повідомлення # 2 |
Генерал-майор
| Лікувалася у багатьох, але немає розумного лікаря. Якщо ви володієте інформацією про такого фахівця, який вам допоміг вирішити проблему, порадьте.
|
|
| |
ХристинаМалих | Повідомлення # 3 |
Генерал-майор
| Хотілося б дізнатися, які медики по-справжньому найграмотніші, а то я вже давно в пошуку і мої результати не задовільні.
|
|
| |
Светозара | Повідомлення # 4 |
Генерал-майор
| Можу не погодитися з вищевказаною думкою, зустрічала, у нас є такі лікарі, які на сто відсотків найкращі в даній сфері, і я хочу їх порекомендувати, це - психолог найвищої кваліфікації Фендюра Марія Олегівна і дитячий педагог-психолог Гончарова Тетяна Сергіївна.
|
|
| |
Калиночка | Повідомлення # 5 |
Підполковник
| Тетяна Сергіївна - наш надійний гід у світі дитячої психології. Її терпіння і розуміння допомогли нам розібратися в складнощах, з якими зіткнулася наша дитина. Вона пропонує конкретні рішення і підтримку, які допомагають нам впоратися з викликами батьківства. Із вдячністю дивимося, як наша дитина розквітає під її турботою і керівництвом.
|
|
| |
Муля | Повідомлення # 6 |
Лейтенант
| Хороший підлітковий фахівець Марія Олегівна Фендюра: у сина був чудовий результат після її роботи. Звернулася до неї з проблемою агресії в школі. Дуже сподобалася, грамотний професіонал!
|
|
| |
Бєляєва | Повідомлення # 7 |
Лейтенант
| Тетяна Гончарова - справжній ангел-охоронець для нашої родини! Її тепла і турботлива натура негайно створює довірчий зв'язок із дітьми. Її професійні навички та вміння зрозуміти дитячу психологію допомогли нашій дитині подолати труднощі та стати більш впевненою. Вона - справжній блиск у світі дитячої психології!
|
|
| |
kretto | Повідомлення # 8 |
Лейтенант
| Відвідували Марію Олегівну, як психолога для підлітків. Отримали чудові результати. Психолог розібрався з проблемою. Марія Олегівна - дуже обізнаний фахівець. Швидко знаходить підхід до підлітка.
|
|
| |
Каркуша | Повідомлення # 9 |
Генерал-майор
| Поважні городяни, викликали інтерес ці лікарі, можете надати дані про цих лікарів?
|
|
| |
Апрелія | Повідомлення # 10 |
Лейтенант
| Ділюся з вами зведенням - Фендюра Марія Олегівна працює в клініці "Лікаріум" на Генуезькій ½, телефон для запису - 0635360647.
|
|
| |
Гавриїла | Повідомлення # 11 |
Підполковник
| Тетяна Сергіївна під час війни виїхала за кордон і працює тільки онлайн, зв'язатися можете за телефоном - 0987000260.
|
|
| |
Філіпа | Повідомлення # 12 |
Лейтенант
| Дійсно написали, що Фендюра і Гончарова Тетяна найкращі фахівці в Одесі, знаю на власному досвіді. У цій сфері, крім них, більше немає до кого піти.
|
|
| |
Аполлінарія | Повідомлення # 13 |
Підполковник
| Щиро вдячна за ваші поради!
|
|
| |