Підлітковий психолог Одеса центр
|
|
Кларисса | Повідомлення # 1 |
Генерал-майор
Група: Користувачі
Статус: Offline
| Підлітковий психолог Одеса центр
Привіт усім! Збуджує інтерес, які підліткові психологи у нас в Одесі професійні? Хочеться почути ваші погляди про таких лікарів.
|
|
| |
КазаковаМіра | Повідомлення # 2 |
Генерал-майор
| Лікувалася у багатьох, але я не знайшла грамотного фахівця. У тому разі, що ви знаєте про такого фахівця, який вам допоміг позбутися хвороби, порадьте.
|
|
| |
ХристинаМалих | Повідомлення # 3 |
Генерал-майор
| Не завадило б дізнатися з перших рук, які фахівці медицини в реальності найграмотніші, а то я вже давно в пошуку і мої результати катастрофічні.
|
|
| |
Светозара | Повідомлення # 4 |
Генерал-майор
| Можу не погодитися з попередньою пані, бачила, у нас є такі лікарі, які на сто відсотків незрівнянні в такій сфері, і я можу їх порекомендувати, це - підлітковий психолог найвищої кваліфікації Фендюра Марія Олегівна і Гончарова Тетяна психолог для дітей.
|
|
| |
Калиночка | Повідомлення # 5 |
Підполковник
| Мій досвід роботи з дитячим психологом Гончровою був неймовірно позитивним. Вона не тільки володіє глибокими знаннями в галузі дитячої психології, а й проявляє справжню турботу та емпатію до своїх пацієнтів. Її здатність слухати і розуміти дітей допомогла моїй дитині подолати деякі труднощі і знайти ефективні стратегії для вирішення проблем. Вона також надала мені, як батьку, цінні поради та підтримку. Завдяки її допомозі, моя дитина стала більш впевненою та спокійною. Я дуже задоволений результатами і рекомендую цього талановитого дитячого психолога.
|
|
| |
Муля | Повідомлення # 6 |
Лейтенант
| Відмінний підлітковий психолог Фендюра М. О. У дочки був чудовий результат після її роботи. Звернулася до неї з проблемою булінгу до однокласників. Незрівнянна у своїй спеціалізації!
|
|
| |
Бєляєва | Повідомлення # 7 |
Лейтенант
| Тетяна Сергіївна допомогла моїй дитині подолати емоційні труднощі. Її експертиза і підтримка були чудовими. Вона створила довірчий зв'язок з моєю дитиною і запропонувала індивідуальні стратегії для роботи з її конкретними потребами. Завдяки цьому моя дитина стала більш впевненою, виразною і здатною ефективно керувати своїми емоціями. Я щиро вдячний Тетяні Сергіївні та рекомендую її всім батькам, які шукають допомоги для своїх дітей.
|
|
| |
kretto | Повідомлення # 8 |
Лейтенант
| Відвідували Фендюру М. О. як психолога для підлітків. Отримали дивовижні результати. Психолог розібрався із ситуацією. Марія Олегівна - дуже вдумливий фахівець. Заняття цікаві.
|
|
| |
Каркуша | Повідомлення # 9 |
Генерал-майор
| Премногошановні панове, зацікавили ці фахівці, можете надати контактну інформацію про них?
|
|
| |
Апрелія | Повідомлення # 10 |
Лейтенант
| Передаю вам інформацію - Фендюра Марія Олегівна веде прийом у клініці "Лікаріум", її особистий номер телефону - 0635360647.
|
|
| |
Гавриїла | Повідомлення # 11 |
Підполковник
| Тетяна Сергіївна під час війни виїхала за кордон і консультує онлайн через месенджери за телефоном - 0987000260.
|
|
| |
Філіпа | Повідомлення # 12 |
Лейтенант
| Істину написали, що психолог Фендюра Марія і Тетяна Гончарова - найграмотніші фахівці в Одесі, знаю на власному досвіді. У цій сфері, крім них, більше немає до кого піти.
|
|
| |
Аполлінарія | Повідомлення # 13 |
Підполковник
| Дуже вдячна за ваші поради!
|
|
| |