Підліткові психологи Одеса відгуки
|
|
Кларисса | Повідомлення # 1 |
Генерал-майор
Група: Користувачі
Статус: Offline
| Підліткові психологи Одеса відгуки
Привіт усім! Збуджує інтерес, які психологи для підлітків у нас в Одесі професійні? Хочеться знати вашу думку про таких лікарів.
|
|
| |
КазаковаМіра | Повідомлення # 2 |
Генерал-майор
| Відвідувала багатьох, але не вийшло знайти розумного фахівця. Якщо ж ви володієте інформацією про такого лікаря, який вам допоміг, запропонуйте.
|
|
| |
ХристинаМалих | Повідомлення # 3 |
Генерал-майор
| Непогано б бути в курсі, які лікарі наразі найпрофесійніші, а то я вже довго в пошуку, і мої висновки сумні.
|
|
| |
Светозара | Повідомлення # 4 |
Генерал-майор
| Можу висловити незгоду з вищеназваним учасником, знаю, у нас є такі лікарі, які на 100% найкваліфікованіші в даній сфері, і я хочу їх порекомендувати, це - психолог найвищої кваліфікації для підлітків Фендюра Марія Олегівна і дитячий фахівець Гончарова Т.С.
|
|
| |
Калиночка | Повідомлення # 5 |
Підполковник
| Тетяна Сергіївна не тільки володіє глибоким розумінням дитячої психології, а й створює неймовірно теплу і довірчу атмосферу для моєї дитини. Завдяки її допомозі, моя дитина змогла подолати емоційні труднощі та розвинути навички саморегуляції. Вона пропонує інноваційні методики та завжди знаходить підхід, який найкраще відповідає потребам моєї дитини. Я можу рекомендувати цього дитячого психолога досить високо!
|
|
| |
Муля | Повідомлення # 6 |
Лейтенант
| Розумний психолог для підлітків Марія Олегівна: у сина був дуже хороший результат після її консультацій. Звернулася до неї з проблемою не бажання вчитися. Дуже сподобалася, грамотний професіонал!
|
|
| |
Бєляєва | Повідомлення # 7 |
Лейтенант
| Ми звернулися до дитячого психолога Гончарової з проблемами адаптації нашої дитини в новій школі, і ми були вражені її роботою. Вона не тільки надала підтримку і розуміння нашій дитині, а й надала нам, як батькам, цінні поради та стратегії для підтримки її емоційного благополуччя. Результати були помітні вже після кількох сеансів - наша дитина стала більш упевненою та успішною в навчанні. Ми вдячні Тетяні Сергіївні за професіоналізм.
|
|
| |
kretto | Повідомлення # 8 |
Лейтенант
| Відвідували Марію Олегівну Фендюру, як психолога для підлітків. Отримали чудові результати. Експерт розібрався з проблемою. Марія Олегівна - дуже вдумливий фахівець. Заняття цікаві.
|
|
| |
Каркуша | Повідомлення # 9 |
Генерал-майор
| Шановні громадяни, звернула на себе увагу ці фахівці, можете дати інформацію.
|
|
| |
Апрелія | Повідомлення # 10 |
Лейтенант
| Ділюся з вами даними - Фендюра Марія Олегівна приймає в клініці "Лікаріум" або консультує онлайн - 0635360647.
|
|
| |
Гавриїла | Повідомлення # 11 |
Підполковник
| Під час війни Тетяна Сергіївна виїхала за кордон, консультує онлайн через телеграм, вайбер, ватсап - 0987000260.
|
|
| |
Філіпа | Повідомлення # 12 |
Лейтенант
| Істину написали, що психолог Фендюра М.О. і Гончарова Т.С. найграмотніші фахівці в Одесі, знаю з особистого досвіду. У цій сфері, крім них, більше нема до кого піти.
|
|
| |
Аполлінарія | Повідомлення # 13 |
Підполковник
| Щиро вдячна за ваші коментарі!
|
|
| |