Порадьте психолога в Одесі
|
|
Мирка12 | Повідомлення # 1 |
Полковник
Група: Користувачі
Статус: Offline
| Порадьте психолога в Одесі
Здрастуйте! Трапилася непередбачувана життєва ситуація. Потрібна терапія досвідченого психолога.
|
|
| |
сабінянка | Повідомлення # 2 |
Майор
| Мені теж цікаво дізнатися про такого фахівця, бо була у багатьох, але результату не вийшло.
|
|
| |
Архідея | Повідомлення # 3 |
Підполковник
| Цікаво дізнатися про досвідченого фахівця, який зараз з'явився у нас в Одесі. У тому разі, якщо порекомендуєте, обов'язково сходжу.
|
|
| |
Викусся | Повідомлення # 4 |
Підполковник
| А я знайшла таких фахівців - це Козлов Ян Леонідович і Гончарова Тетяна Сергіївна. Чудові професіонали своєї справи, рекомендую їх відвідати, вони дійсно сприяють у врегулюванні важких ситуацій.
|
|
| |
Мартаа | Повідомлення # 5 |
Підполковник
| Тетяна Сергіївна - приголомшливий фахівець! Спочатку я прийшла до неї абсолютно спонтанно, але абсолютно не пошкодувала. Ми працювали в основному з тривогою і нав'язливими думками. Прогрес після сесій був колосальним!
|
|
| |
Уся | Повідомлення # 6 |
Майор
| Психолог Козлов є дуже чуттєвою, доброю, висококваліфікованою і просто чудовою людиною, якій допоможе впоратися з будь-якими труднощами, пройде це все разом з тобою під руку і з посмішкою на обличчі.
|
|
| |
Яка | Повідомлення # 7 |
Майор
| Тетяна Сергіївна допомагає подивитися на ситуації з іншого, незвичного боку, дає методики, що дають змогу повернути душевний спокій. З нею дуже приємно спілкуватися, заряджає позитивом і оптимізмом!
|
|
| |
Сапфіра | Повідомлення # 8 |
Майор
| Прийшла до Яна Леонідовича з проблемою гніву на дитину. Буквально за три відвідування ставлення до дитини і моя поведінка з нею змінилися на краще. Звичайно, бувають моменти роздратування і злості, але, як сказав Ян Леонідович, ми всі люди, і відчувати будь-які емоції - це нормально. Дав техніки, які реально допомагають з більшою усвідомленістю підходити до свого життя і до виховання дитини.
|
|
| |
Анюта | Повідомлення # 9 |
Підполковник
| Хочу проконсультуватися у Тетяни Сергіївни, якщо вам не важко, напишіть контактну інформацію.
|
|
| |
Гіта | Повідомлення # 10 |
Майор
| Під час війни Тетяна Сергіївна виїхала за кордон, консультує онлайн через телеграм, вайбер, вотсап - 0987000260.
|
|
| |
Інеса | Повідомлення # 11 |
Полковник
| Хочу звернутися до Яна Козлова, можете написати його контактні дані.
|
|
| |
Зірка | Повідомлення # 12 |
Майор
| Ян Леонідович веде прийом у клініці "Лікаріум" на Генуезькій 1/2, записатися до неї можете за особистим телефоном - 093 572 73 87.
|
|
| |