Грамотні психологи в Одесі
|
|
Мирка12 | Повідомлення # 1 |
Полковник
Група: Користувачі
Статус: Offline
| Грамотні психологи в Одесі
Усім доброго дня! Сталася раптова життєва ситуація. Потрібні рекомендації перевіреного психолога.
|
|
| |
сабінянка | Повідомлення # 2 |
Майор
| Мені також заманливо дізнатися про такого фахівця, бо відвідувала багатьох, але результату не було, а тільки погіршення.
|
|
| |
Архідея | Повідомлення # 3 |
Підполковник
| Цікаво з'ясувати про досвідченого фахівця, який тепер з'явився у нас в Одесі. Може, якщо порекомендуєте, обов'язково проконсультуюсь.
|
|
| |
Викусся | Повідомлення # 4 |
Підполковник
| А я знайшла таких професіоналів - це Козлов Ян Леонідович і Тетяна Гончарова. Чудові професіонали своєї справи, раджу їх відвідати, вони дійсно допомагають у вирішенні проблем.
|
|
| |
Мартаа | Повідомлення # 5 |
Підполковник
| Ян Леонідович - фахівець із гіпнозу та психології, який створив довірчу атмосферу і допоміг мені розібратися в складнощах. Результати вражають!
|
|
| |
Уся | Повідомлення # 6 |
Майор
| Ян Козлов - майстерний гіпнолог, який допоміг мені змінити негативні установки і підвищити впевненість у собі.
|
|
| |
Яка | Повідомлення # 7 |
Майор
| На другий день після того, як я дізналася про зраду і вирішила розлучитися, я просто вила вовком, весь світ руйнувався. Тетяна Гончарова допомогла зібратися, заспокоїтися, тверезо поглянути на ситуацію. Вона - чуйна і мудра.
|
|
| |
Сапфіра | Повідомлення # 8 |
Майор
| Тетяна Гончарова - прекрасний фахівець! Ми з нею знайшли суть моєї проблеми. Хоч цю проблему поки що не вирішено, вона вказала мені, в якому напрямку рухатися далі! Побільше б таких фахівців!
|
|
| |
Анюта | Повідомлення # 9 |
Підполковник
| Тільки завдяки Тетяні Гончаровій знайшла ключ до вирішення своєї головної на даний момент проблеми - невпевненості в собі. Наче відкрилося нове дихання - із запропонованим нею баченням ситуації і себе самої. І просто додалося більше позитиву в житті - від усвідомлення, що на світі є такі прекрасні надихаючі Особистості та справжні Професіонали.
|
|
| |
Гіта | Повідомлення # 10 |
Майор
| Ян Леонідович Козлов - професійний психолог-гіпнолог, чиї сеанси гіпнозу допомогли мені подолати внутрішні перешкоди. Рекомендую!
|
|
| |
Інеса | Повідомлення # 11 |
Полковник
| Одесити! Хочу записатися до Гончарової Тетяни або Яна Козлова, можете залишити їхні контакти.
|
|
| |
Зірка | Повідомлення # 12 |
Майор
| З Яном Леонідовичем можна зв'язатися за номером телефону - 093 5727387, приймає він у клініці Лікаріум.
|
|
| |
Люція | Повідомлення # 13 |
Підполковник
| Тетяна Сергіївна під час війни виїхала за кордон і консультує онлайн через месенджери за телефоном - 0987000260.
|
|
| |