Підкажіть дорослого психолога в Одесі
|
|
Мирка12 | Повідомлення # 1 |
Полковник
Група: Користувачі
Статус: Offline
| Підкажіть дорослого психолога в Одесі
Доброго часу доби всім! У моєї дочки сталася раптова життєва ситуація. Потрібна порада досвідченого психолога.
|
|
| |
сабінянка | Повідомлення # 2 |
Майор
| Мені теж цікаво розвідати про такого фахівця, бо відвідувала багатьох, але результату не вийшло.
|
|
| |
Архідея | Повідомлення # 3 |
Підполковник
| Чудово прочитати про мозковитого фахівця, який нарешті з'явився у нас у місті. У випадку, якщо порекомендуєте, обов'язково проконсультуюся.
|
|
| |
Викусся | Повідомлення # 4 |
Підполковник
| А я знайшла таких фахівців - це Гончарова Тетяна та Ян Козлов. Знаючі професіонали своєї справи, раджу до них звернутися, вони справді допомагають у вирішенні важких ситуацій у житті.
|
|
| |
Мартаа | Повідомлення # 5 |
Підполковник
| Я дуже радий, що звернувся до психолога-гіпнолога Козлова. Він уважно вислухав мої проблеми і допоміг мені розібратися у всіх складнощах, з якими я стикався. Його професійний підхід і навички в галузі гіпнозу дійсно вразили мене. Завдяки його сеансам гіпнозу я зміг усвідомити і змінити деякі негативні переконання і поведінкові патерни, які заважали моєму особистому зростанню. Тепер я почуваюся більш впевненим і здатним справлятися з життєвими труднощами. Я рекомендую цього психолога-гіпнолога всім, хто шукає допомоги та позитивних змін у своєму житті.
|
|
| |
Уся | Повідомлення # 6 |
Майор
| Я опинилася в ситуації, про яку не з кожним поговориш. Тетяна Гончарова змогла дуже тактовно підтримати мене. Після консультації я поглянула на свою ситуацію більш тверезо і почала її аналізувати без емоцій.
|
|
| |
Яка | Повідомлення # 7 |
Майор
| Ян Леонідович просто чарівник! Його сеанси гіпнозу допомогли мені подолати внутрішні блоки і знайти нову силу в собі. Дякую йому за професіоналізм!
|
|
| |
Сапфіра | Повідомлення # 8 |
Майор
| Тетяна Сергіївна - чудовий психолог. Швидко і ємко окреслила проблеми, докопалася до суті. Дійсно підтримала. Дала практичні поради, що, я вважаю, найголовніше.
|
|
| |
Анюта | Повідомлення # 9 |
Підполковник
| Ян Леонідович створив довірчу і комфортну атмосферу на наших зустрічах, що дало мені змогу відкритися і поділитися найособистішими проблемами. Його вміння використовувати гіпноз як інструмент для дослідження і зміни моїх підсвідомих установок і поведінкових моделей було справді вражаючим. Я відчув значне поліпшення у своїй самооцінці, рішучості та впевненості. Результати, яких я досяг завдяки його допомозі, перевершили мої очікування. Я рекомендую цього психолога-гіпнолога всім, хто прагне позитивних змін у своєму житті та готовий працювати над собою.
|
|
| |
Гіта | Повідомлення # 10 |
Майор
| Тетяна Сергіївна допомогла мені поглянути на ситуацію під іншим кутом, виділити основну проблему, над якою я намагаюся працювати. Вона дуже швидко і точно відкрила мені очі на свою поведінку.
|
|
| |
Інеса | Повідомлення # 11 |
Полковник
| Хочу проконсультуватися з Яном Леонідовичем або Тетяною Сергіївною, можете написати їхню контактну інформацію.
|
|
| |
Зірка | Повідомлення # 12 |
Майор
| Гончарова Тетяна Сергіївна проводить сесії онлайн через ватсап, вайбер, телеграм - 0987000260.
|
|
| |
Люція | Повідомлення # 13 |
Підполковник
| Козлов Ян працює в клініці Лікаріум, записатися на прийом можете за телефоном - 093 5727387.
|
|
| |