Порекомендуйте психолога в Одесі
|
|
Мирка12 | Повідомлення # 1 |
Полковник
Група: Користувачі
Статус: Offline
| Порекомендуйте психолога в Одесі
Добрий день! Виникла непередбачувана життєва ситуація. Потрібні рекомендації перевіреного психолога.
|
|
| |
сабінянка | Повідомлення # 2 |
Майор
| Мені теж цікаво дізнатися про такого фахівця, бо відвідувала багатьох, але результату не було, а тільки погіршення.
|
|
| |
Архідея | Повідомлення # 3 |
Підполковник
| Цікаво з'ясувати про тямущого фахівця, який нарешті з'явився у нас у місті. Може, якщо порадите, обов'язково запишуся.
|
|
| |
Викусся | Повідомлення # 4 |
Підполковник
| А я знайшла таких доків - це Гончарова Тетяна та Ян Козлов. Чудові майстри своєї справи, раджу в них лікуватися, вони справді допомагають у вирішенні проблем.
|
|
| |
Мартаа | Повідомлення # 5 |
Підполковник
| Я дуже рада, що звернулася до психолога Гончарової Тетяни. Її підтримка і мудрість допомогли мені подолати труднощі, з якими я стикалася у своєму житті. Вона навчила мене технікам релаксації та стратегіям управління стресом, які стали неоціненними інструментами в моєму повсякденному житті. Тетяна Сергіївна має виняткову здатність побачити ситуацію з усіма її аспектами і допомагає знайти рішення, які насправді працюють. Я рекомендую її всім, хто шукає глибокого розуміння та практичної підтримки.
|
|
| |
Уся | Повідомлення # 6 |
Майор
| Я хочу висловити величезну подяку психологу Козлову, з яким я працював в останні кілька місяців. Його професіоналізм та емпатія зробили сеанси терапії незабутніми. Він був щиро зацікавлений у моєму житті та проблемах, і завжди створював безпечний простір для відкритої та чесної бесіди. Його спостережливість і глибоке розуміння допомогли мені побачити себе з нового боку і впоратися з емоційними проблемами. Я рекомендую цього психолога всім, хто шукає кваліфіковану і підтримуючу допомогу.
|
|
| |
Яка | Повідомлення # 7 |
Майор
| Мій досвід роботи з Тетяною Гончаровою був просто чудовим. Вона створила атмосферу довіри і розуміння, в якій я почувався комфортно і вільно висловлював свої думки і почуття. Її спостережливість і глибоке слухання допомогли мені усвідомити деякі невирішені проблеми і знайти шляхи їх подолання. Вона надала мені цінні інструменти та стратегії для поліпшення мого емоційного благополуччя. Я щиро вдячний цьому психологу за її професіоналізм, увагу та турботу.
|
|
| |
Сапфіра | Повідомлення # 8 |
Майор
| Козлов Ян - справжній професіонал своєї справи. Він не тільки володіє широкими знаннями в галузі психології, а й виявляє глибоке розуміння і співчуття до проблем своїх клієнтів. Під час наших сеансів я відчув, що можу відкритися і говорити про свої найособистіші і найскладніші питання. Він допоміг мені перебудувати свою розумову парадигму і навчив мене ефективних стратегій управління стресом і тривогою. Я дуже задоволений результатами нашої роботи і рекомендую цього психолога всім, хто шукає глибокого розуміння і підтримки.
|
|
| |
Анюта | Повідомлення # 9 |
Підполковник
| Хочу записатися до Яна Леонідовича, якщо вам не важко, скажіть інформацію.
|
|
| |
Гіта | Повідомлення # 10 |
Майор
| Ян Козлов працює в клініці "Лікаріум", з ним можна зв'язатися за телефоном 093 5727387 для запису на прийом.
|
|
| |
Інеса | Повідомлення # 11 |
Полковник
| Відвідувачі форуму! Хочу потрапити до Гончарової Т.С., можете написати її дані.
|
|
| |
Зірка | Повідомлення # 12 |
Майор
| Гончарова Тетяна Сергіївна проводить сесії онлайн через ватсап, вайбер, телеграм - 0987000260.
|
|
| |
Люція | Повідомлення # 13 |
Підполковник
| Можу засвідчити, що Козлов Я.Л. і Гончарова Т.С. найкомпетентніші лікарі в Одесі.
|
|
| |