Підкажіть нейропсихолога в Одесі
|
|
Мирка12 | Повідомлення # 1 |
Полковник
Група: Користувачі
Статус: Offline
| Підкажіть нейропсихолога в Одесі
Доброго часу доби всім! У моїх знайомих сталася непередбачена життєва позиція. Потрібна терапія грамотного нейропсихолога, порадьте, будь ласка.
|
|
| |
сабінянка | Повідомлення # 2 |
Майор
| Мені теж цікаво розвідати про такого фахівця, бо відвідувала багатьох, але результату не змогла домогтися.
|
|
| |
Архідея | Повідомлення # 3 |
Підполковник
| Захоплююче прочитати про професійного фахівця, який нарешті з'явився у нас у місті. У випадку, якщо порекомендуєте, обов'язково сходжу.
|
|
| |
Викусся | Повідомлення # 4 |
Підполковник
| А я відшукала таких спеціалістів - це Гончарова Т.С. та Козлов Я.Л. Чудові професіонали своєї справи, раджу до них звернутися, вони справді сприяють у вирішенні важких ситуацій.
|
|
| |
Мартаа | Повідомлення # 5 |
Підполковник
| Від самого початку, Ян Леонідович створив затишну і довірчу атмосферу, де я почувався комфортно і безпечно. Він/вона проявляє глибоке розуміння та увагу до моїх особистих проблем і прагне допомогти мені знайти ефективні шляхи їх подолання.
|
|
| |
Уся | Повідомлення # 6 |
Майор
| Тетяна Сергіївна допомогла поглянути на ситуацію під іншим кутом. І я зрозуміла, що не варто бути такою категоричною щодо коханої людини. Не варто все заганяти в рамки стереотипів. У людей можуть бути свої думки. А я цього не враховувала, що дуже егоїстично. У сімейному житті все налагодилося!
|
|
| |
Яка | Повідомлення # 7 |
Майор
| Тетяна Гончарова приголомшливий психолог! Допомогла вирішити проблему з чоловіком, дотримуючись її рекомендацій, я зрозуміла, що не варто замовчувати проблему, поговорили з чоловіком, він виявився адекватною людиною. Питання вирішили мирно. Якби не Тетяна Сергіївна, я б пішла невірним шляхом.
|
|
| |
Сапфіра | Повідомлення # 8 |
Майор
| Одним із найбільш вражаючих аспектів роботи з Яном Леонідовичем було його вміння проводити гіпнотичні сеанси. Він показав глибоке знання гіпнозу і здатність використовувати його як потужний інструмент для досягнення психологічного благополуччя. Гіпноз дав мені змогу зануритися в стан глибокої релаксації та зосередитися на розв'язанні своїх проблем зсередини. Це був неймовірно визвольний досвід, який допоміг мені усвідомити і подолати деякі глибоко вкорінені проблеми і блоки.
|
|
| |
Анюта | Повідомлення # 9 |
Підполковник
| Крім гіпнотичних сеансів, Ян Леонідович також застосовує різноманітні психологічні підходи і техніки, які доповнюються гіпнозом. Вони показують гнучкість у своєму підході й адаптують його до моїх конкретних потреб і цілей. Їхні навички комунікації та ведення діалогу допомагають мені усвідомлювати свої емоції, долати перешкоди та будувати шлях до психологічного зростання.
|
|
| |
Гіта | Повідомлення # 10 |
Майор
| Вдячна Тетяні Сергіївні за розв'язання проблем, дуже зрозуміло пояснює твою проблему з прикладами, піднімає дух і впевненість. Буду дотримуватися її порад.
|
|
| |
Інеса | Повідомлення # 11 |
Полковник
| Громадяни Одеси! Хочу записатися до цих психологів, можете написати їхні дані.
|
|
| |
Зірка | Повідомлення # 12 |
Майор
| Гончарова Тетяна Сергіївна проводить сесії онлайн через ватсап, вайбер, телеграм - 0987000260.
|
|
| |
Люція | Повідомлення # 13 |
Підполковник
| Козлов Ян працює в клініці Лікаріум, записатися на прийом можете за телефоном - 093 5727387.
|
|
| |