Знайти психолога Одеса
|
|
Мирка12 | Повідомлення # 1 |
Полковник
Група: Користувачі
Статус: Offline
| Знайти психолога Одеса
Доброго часу доби всім! У моєї доньки сталася непередбачувана життєва ситуація. Потрібна порада досвідченого психолога.
|
|
| |
сабінянка | Повідомлення # 2 |
Майор
| Мені також заманливо дізнатися про такого фахівця, тому-що проходила курс у багатьох, але результату був нульовий.
|
|
| |
Архідея | Повідомлення # 3 |
Підполковник
| Чудово прочитати про професійного фахівця, який тепер з'явився у нас в Одесі. Може, якщо направите, обов'язково проконсультуюся.
|
|
| |
Викусся | Повідомлення # 4 |
Підполковник
| А я вишукала таких професіоналів - це Гончарова Т.С. і Козлов Ян. Чудові професіонали своєї справи, рекомендую їх відвідати, вони справді сприяють у вирішенні складнощів у житті.
|
|
| |
Мартаа | Повідомлення # 5 |
Підполковник
| Від самого початку нашої співпраці я відчув глибоку довіру і комфорт з Яном Леонідовичем. Його спокійний і впевнений підхід створив атмосферу безпеки і підтримки, яка дала мені змогу повністю розслабитися і відкритися для процесу гіпнотерапії.
|
|
| |
Уся | Повідомлення # 6 |
Майор
| Тетяна Сергіївна - Чудовий професіонал своєї справи! Дуже чуйна і тактовна, але в той же час пряма і справедлива жінка! Допомогла зібрати свої думки в порядок!
|
|
| |
Яка | Повідомлення # 7 |
Майор
| Коли самій наважитися складно, а проблема потребує негайного розв'язання, вирішила звернутися по допомогу до психолога і анітрохи про це не шкодую! Доля звела мене з Тетяною Гончаровою, майстром своєї справи. За одну консультацію вона дуже допомогла мені, прості істини, без зайвого. Коротко і ясно, "відкрила очі".
|
|
| |
Сапфіра | Повідомлення # 8 |
Майор
| Ян Леонідович володіє різними методами гіпнозу і психотерапії, і кожен з них був ретельно застосований відповідно до моїх індивідуальних потреб і цілей. Він демонстрував високий ступінь емпатії та розуміння, проникаючи в суть моїх емоцій і думок, що допомагало йому запропонувати точні та цілеспрямовані сеанси гіпнотерапії.
|
|
| |
Анюта | Повідомлення # 9 |
Підполковник
| Дуже конструктивний діалог! Залізні аргументи! Безумовно, фахівець у своїй сфері! Тетяна Сергіївна "відкрила мені очі" і допомогла подивитися на ситуацію з абсолютно іншого погляду, за що їй величезне спасибі і найкращі рекомендації!
|
|
| |
Гіта | Повідомлення # 10 |
Майор
| Досвід роботи з Яном Леонідовичем відкрив для мене нові горизонти самопізнання та самозцілення. Через процеси глибокої релаксації та гіпнотичних станів, я був здатний звернутися до коріння своїх проблем і негативних переконань, що дало мені змогу їх усвідомити та подолати. У результаті, я відчув звільнення від тягаря минулого і придбав нові ресурси для досягнення особистісного зростання і благополуччя.
|
|
| |
Інеса | Повідомлення # 11 |
Полковник
| Одесити! Хочу потрапити до цих психологів, можете написати їхні дані.
|
|
| |
Зірка | Повідомлення # 12 |
Майор
| Козлов Ян працює в клініці Лікаріум, записатися на прийом можете за телефоном - 093 5727387.
|
|
| |
Люція | Повідомлення # 13 |
Підполковник
| Тетяна Сергіївна під час війни виїхала за кордон і консультує онлайн через месенджери за телефоном - 0987000260.
|
|
| |