Порадьте хорошого психолога в Одесі
|
|
Мирка12 | Повідомлення # 1 |
Полковник
Група: Користувачі
Статус: Offline
| Порадьте хорошого психолога в Одесі
Доброго здоров'я всім! У моїх знайомих сталася непередбачена життєва ситуація. Потрібна терапія перевіреного психолога.
|
|
| |
сабінянка | Повідомлення # 2 |
Майор
| Мені також цікаво розвідати про такого фахівця, бо відвідувала багатьох, але результату не вийшло.
|
|
| |
Архідея | Повідомлення # 3 |
Підполковник
| Заманливо почути про досвідченого фахівця, який тепер з'явився у нас в Одесі. Може, якщо порадите, обов'язково проконсультуюся.
|
|
| |
Викусся | Повідомлення # 4 |
Підполковник
| А я вишукала таких доків - це Гончарова Т.С. і Козлов Я.Л.. Відмінні майстри своєї справи, раджу їх відвідати, вони точно сприяють у вирішенні важких ситуацій.
|
|
| |
Мартаа | Повідомлення # 5 |
Підполковник
| Результати, які я отримую від роботи з психологом Козловим, просто приголомшливі. Я помітив значні зміни у своєму житті та емоційному благополуччі. Завдяки його підтримці, я розвиваю нові навички, керую стресом, долаю страхи і покращую свої стосунки. Гіпнотичні сеанси допомагають мені перепрограмувати свої розумові та поведінкові звички, і я бачив реальні позитивні зміни у своєму житті.
|
|
| |
Уся | Повідомлення # 6 |
Майор
| Гончарова Т.С. - дуже хороший, грамотний психолог. Буквально за два запитання докопалася до суті. Мені сподобалася розшифровка ситуації та проблеми. Я все зрозуміла, як діяти далі.
|
|
| |
Яка | Повідомлення # 7 |
Майор
| Я можу рекомендувати Яна Леонідовича! Його професіоналізм, емпатія і глибоке розуміння роблять його чудовим фахівцем, здатним допомогти вам на шляху до психологічного зростання і благополуччя.
|
|
| |
Сапфіра | Повідомлення # 8 |
Майор
| Ян Леонідович Козлов - справжній майстер своєї справи, і його методи та підходи до гіпнозу і психотерапії мають неперевершену якість і чудові результати.
|
|
| |
Анюта | Повідомлення # 9 |
Підполковник
| Тетяна Сергіївна настільки доступно і швидко пояснила мені суть проблеми, розклала по поличках усі мої думки: все, що мене мучило, перебувало в такому хаосі в моїй голові. Зараз я розумію, що можу рухатися далі і знаю, як!
|
|
| |
Гіта | Повідомлення # 10 |
Майор
| Гончарова Тетяна - грамотний фахівець, підтримала у важку хвилину, дала зрозуміти, в якому напрямку рухатися далі. Сподобалося ввічливе звернення, відкрито йде назустріч.
|
|
| |
Інеса | Повідомлення # 11 |
Полковник
| Відвідувачі сайту! Хочу звернутися до цих професіоналів, можете написати їхню контактну інформацію.
|
|
| |
Зірка | Повідомлення # 12 |
Майор
| Тетяна Сергіївна під час війни виїхала за кордон і працює тільки онлайн, зв'язатися можете за телефоном - 0987000260.
|
|
| |
Люція | Повідомлення # 13 |
Підполковник
| Козлов Ян працює в клініці Лікаріум, записатися на прийом можете за телефоном - 093 5727387.
|
|
| |