Досвідчені психологи в Одесі
|
|
Мирка12 | Повідомлення # 1 |
Полковник
Група: Користувачі
Статус: Offline
| Досвідчені психологи в Одесі
Вітаю вас! У моєї дочки виникла несподівана життєва ситуація. Потрібна терапія перевіреного психолога.
|
|
| |
сабінянка | Повідомлення # 2 |
Майор
| Мені теж заманливо почути про такого фахівця, бо проходила курс у багатьох, але результату не було.
|
|
| |
Архідея | Повідомлення # 3 |
Підполковник
| Привабливо з'ясувати про розумного фахівця, який нарешті з'явився у нас в Одесі. У випадку, якщо порекомендуєте, обов'язково проконсультуюся.
|
|
| |
Викусся | Повідомлення # 4 |
Підполковник
| А я відшукала таких доків - це Тетяна Сергіївна Гончарова і Козлов Ян Леонідович. Чудові професіонали своєї справи, раджу їх відвідати, вони точно допомагають у вирішенні важких ситуацій.
|
|
| |
Мартаа | Повідомлення # 5 |
Підполковник
| Ян Леонідович - дивовижний психолог, професіонал своєї справи і чудова людина. Усі, хто шукає допомоги у вирішенні своїх емоційних проблем, можуть отримати в його особі грамотну допомогу.
|
|
| |
Уся | Повідомлення # 6 |
Майор
| Це було моє перше звернення до психолога. Тетяна Сергіївна грамотний фахівець своєї справи. Дала поради з приводу подальшого розв'язання моєї проблеми і все зрозуміло пояснила. Я їй дуже вдячна.
|
|
| |
Яка | Повідомлення # 7 |
Майор
| З першої зустрічі Ян Леонідович встановив довірчу атмосферу, яка одразу ж допомогла мені відчути себе комфортно і впевнено. Він проявляє глибоке розуміння та увагу до моїх проблем, і попри їхню складність, підходить до них із чуйністю та професіоналізмом.
|
|
| |
Сапфіра | Повідомлення # 8 |
Майор
| Тетяна Сергіївна дуже допомогла! За 2 дні допомогла мені потрібними словами і думками донести до мене помилки, які я робила у стосунках. Можна сказати, що вивела мене з депресії. Вперше за довгі місяці зникло відчуття тривоги і я нарешті відчула себе щасливою жінкою.
|
|
| |
Анюта | Повідомлення # 9 |
Підполковник
| Ян Козлов має чудову здатність слухати і ставити точні, продумані запитання, які допомагають мені розібратися у своїх думках і емоціях. Він справжній емпат, який дає змогу відчути, що я важливий і мої проблеми мають значення. Завдяки його навичкам комунікації та емоційній підтримці, я відчуваю, що можу відкритися і ділитися своїми труднощами без страху звуження або осуду.
|
|
| |
Гіта | Повідомлення # 10 |
Майор
| Тетяна Гончарова дуже грамотний фахівець, допомогла, так би мовити, "розплутатися" в питанні, яке мене цікавить, і подала ідею, як надалі вчинити в моїй ситуації.
|
|
| |
Інеса | Повідомлення # 11 |
Полковник
| Одесити! Хочу потрапити до Яна Козлова, можете написати його контактні дані. Залиште і контакти Тетяни Гончарової.
|
|
| |
Зірка | Повідомлення # 12 |
Майор
| З Яном Леонідовичем можна зв'язатися за номером телефону - 093 5727387, приймає він у клініці Лікаріум.
|
|
| |
Люція | Повідомлення # 13 |
Підполковник
| Під час війни Тетяна Сергіївна виїхала за кордон, консультує онлайн через телеграм, вайбер, ватсап - 0987000260.
|
|
| |