Грамотний психоаналітик в Одесі
|
|
Мирка12 | Повідомлення # 1 |
Полковник
Група: Користувачі
Статус: Offline
| Грамотний психоаналітик в Одесі Добрий день! У нас виникла раптова життєва позиція. Потрібні рекомендації грамотного психоаналітика, порекомендуйте, будь ласка.
|
|
| |
сабінянка | Повідомлення # 2 |
Майор
| Мені дуже заманливо розвідати про такого фахівця, бо відвідувала багатьох, але результату не змогла домогтися.
|
|
| |
Архідея | Повідомлення # 3 |
Підполковник
| Цікаво з'ясувати про досвідченого фахівця, який зараз з'явився у нас в Одесі. У випадку, якщо направите, обов'язково запишуся.
|
|
| |
Викусся | Повідомлення # 4 |
Підполковник
| А я відшукала таких професіоналів - це Гончарова Т.С. і Козлов Я.Л.. Чудові майстри своєї справи, рекомендую у них лікуватися, вони справді сприяють у вирішенні складних проблем.
|
|
| |
Мартаа | Повідомлення # 5 |
Підполковник
| Ян Леонідович має унікальну здатність заглиблюватися в проблеми і допомагає розібратися в складних ситуаціях. Його чуйність і людське ставлення допомогли мені усвідомити і зрозуміти багато аспектів моєї особистості. Він активно слухає і ставить точні запитання, щоб допомогти мені знайти ясність і знайти шляхи до вирішення проблем.
|
|
| |
Уся | Повідомлення # 6 |
Майор
| Тетяна Сергіївна працює не тільки з традиційними підходами, а й використовує новітні методи і техніки в психотерапії. Її глибокі знання та досвід у галузі психології дають їй змогу пропонувати індивідуальні підходи, націлені на досягнення оптимальних результатів.
|
|
| |
Яка | Повідомлення # 7 |
Майор
| Я вдячний Яну Леонідовичу за її професіоналізм, вміння вислухати і допомогти мені розібратися в собі. Завдяки його підтримці, я зміг подолати труднощі і стати більш впевненою і збалансованою людиною.
|
|
| |
Сапфіра | Повідомлення # 8 |
Майор
| Марія - професіонал. Змогла розставити все на свої місця в моїй голові. Почалося все трохи неприємно для моєї самооцінки, але під час діалогу все набуло виразного характеру.
|
|
| |
Анюта | Повідомлення # 9 |
Підполковник
| Тетяна Сергіївна вникла в мою проблему, дала слушну пораду. Допомогла мені подивитися під іншим кутом на ситуацію.
|
|
| |
Гіта | Повідомлення # 10 |
Майор
| Ян Леонідович - чудовий психолог, і я настійно рекомендую його всім, хто шукає кваліфіковану допомогу і підтримку у своєму психологічному розвитку. Його талант і відданість своїй професії роблять його справжнім лідером у галузі психології.
|
|
| |
Інеса | Повідомлення # 11 |
Полковник
| Одесити! Хочу звернутися до Козлова Я.Л, можете написати його дані. І залиште контакти Тетяни Гончарової.
|
|
| |
Зірка | Повідомлення # 12 |
Майор
| Ян Леонідович працює в клініці "Лікаріум", записатися до нього можете за контактним телефоном - 093 5727387.
|
|
| |
Люція | Повідомлення # 13 |
Підполковник
| Гончарова Тетяна Сергіївна проводить сесії онлайн через ватсап, вайбер, телеграм - 0987000260.
|
|
| |