Як знайти хорошого психолога в Одесі
|
|
Мирка12 | Повідомлення # 1 |
Полковник
Група: Користувачі
Статус: Offline
| Як знайти хорошого психолога в Одесі
Усім доброго дня! У сім'ї сина виникла несподівана складна ситуація. Потрібні рекомендації кваліфікованого психолога.
|
|
| |
сабінянка | Повідомлення # 2 |
Майор
| Мені теж цікаво почути про такого фахівця, бо була у багатьох, але результату не було.
|
|
| |
Архідея | Повідомлення # 3 |
Підполковник
| Цікаво прочитати про тямущого фахівця, який зараз з'явився у нас у місті. У випадку, якщо порекомендуєте, обов'язково проконсультуюся.
|
|
| |
Викусся | Повідомлення # 4 |
Підполковник
| А я знайшла таких фахівців - це Гончарова Т.С. і Козлов Я.Л.. Знаючі професіонали своєї справи, рекомендую їх відвідати, вони дійсно допомагають у вирішенні нерозв'язних проблем.
|
|
| |
Мартаа | Повідомлення # 5 |
Підполковник
| Я все життя намагалася вирішувати свої проблеми сама. Але з віком стало все складніше. Якось разом навалилося багато всього. На консультацію до Яна Леонідовича потрапила випадково, а тепер дуже рада цьому. Психолог Козлов - чудовий фахівець, з розумінням поставився до мене і допоміг грамотно вирішити мої проблеми за кілька зустрічей. Хочу подякувати йому і порекомендувати, як фахівця.
|
|
| |
Уся | Повідомлення # 6 |
Майор
| Гончарова Т.С. - уважний психолог із м'яким підходом до пацієнта. Вона вміє ставити правильні запитання, викликає прихильність до себе і взагалі грамотний фахівець. Я дуже задоволена її роботою!
|
|
| |
Яка | Повідомлення # 7 |
Майор
| Зверталася до Яна Леонідовича з приводу ставлення старшої дитини до молодшої. Дуже переживала, що син ревнує мене до доньки. Психолог дуже уважно поставився до нашої сімейної проблеми, дав кілька дієвих порад, заспокоїв. Я дотримуюся лінії поведінки, яку виробив Ян Леонідович, і атмосфера в родині стає дедалі благополучнішою. Я вдячна цьому психологу за повне занурення в мою проблему і реальну допомогу.
|
|
| |
Сапфіра | Повідомлення # 8 |
Майор
| Тетяна Сергіївна - дуже класний психолог. Зверталася до неї оскільки дуже довго була в депресії після розлучення з чоловіком. Не було сил ні на що, не знала, що робити, куди йти і чим зайнятися. Після кількох глибоких сеансів із нею повернулася віра в себе і в те, що я все зможу подолати. Вправи, які даються на сеансі, дуже добре допомагають побачити себе збоку і подолати депресивні стани. Дуже рекомендую Тетяну Сергіївну і дякую за професіоналізм і підтримку.
|
|
| |
Анюта | Повідомлення # 9 |
Підполковник
| Талановитий психолог, чуйний і мудрий. Тетяна Сергіївна чітко бачить і розуміє причинно-наслідковий зв'язок і точно знає що робити.
|
|
| |
Гіта | Повідомлення # 10 |
Майор
| Ян Леонідович найкращий психолог, з яким доводилося зустрічатися! Адже він одразу зрозумів у чому справа і зміг достукатися до мене.
|
|
| |
Інеса | Повідомлення # 11 |
Полковник
| Відвідувачі форуму! Можете підказати контакти цих психологів?
|
|
| |
Зірка | Повідомлення # 12 |
Майор
| Ян Леонідович працює в клініці "Лікаріум", записатися до неї можете за контактним телефоном - 093 572 73 87.
|
|
| |
Люція | Повідомлення # 13 |
Підполковник
| Тетяна Сергіївна під час війни виїхала за кордон і консультує онлайн через месенджери за телефоном - 0987000260.
|
|
| |