Підкажіть хорошого психолога Одеса
|
|
Мирка12 | Повідомлення # 1 |
Полковник
Група: Користувачі
Статус: Offline
| Підкажіть хорошого психолога Одеса
Добрий вечір! У моєї доньки сталася непередбачувана життєва позиція. Потрібна консультація перевіреного психолога.
|
|
| |
сабінянка | Повідомлення # 2 |
Майор
| Мені теж цікаво почути про такого фахівця, бо відвідувала багатьох, але результату не отримала.
|
|
| |
Архідея | Повідомлення # 3 |
Підполковник
| Чудово почути про професійного фахівця, який зараз з'явився у нас в Одесі. У випадку, якщо порекомендуєте, обов'язково проконсультуюсь.
|
|
| |
Викусся | Повідомлення # 4 |
Підполковник
| А я виявила такого фахівця, але вона консультує тільки дорослих пацієнтів і підлітків - це Фендюра Марія Олегівна. Знаючий професіонал своєї справи, рекомендую у неї лікуватися, вона справді допомагає у вирішенні важких ситуацій у житті.
|
|
| |
Мартаа | Повідомлення # 5 |
Підполковник
| Так, знаю, Марія Олегівна шикарний лікар, допомогла з апатією. Дуже їй вдячна і дуже її рекомендую!
|
|
| |
Уся | Повідомлення # 6 |
Майор
| Працюю з психологом уже близько двох місяців, вчуся жити своє життя по-новому. За цей час відчув значний прогрес і помічаю, як починаю сприймати світ по-іншому.
|
|
| |
Яка | Повідомлення # 7 |
Майор
| На прийомі була тепла атмосфера. Марія Олегівна дуже приємна у спілкуванні. Ніяких абстрактних фраз, все чітко і ясно.
|
|
| |
Сапфіра | Повідомлення # 8 |
Майор
| Приємна і спокійна, з нею хочеться говорити про важливе. Крім того - вона дуже делікатно направляла розмову в потрібне русло.
|
|
| |
Анюта | Повідомлення # 9 |
Підполковник
| Марія Олегівна мені допомогла, у мене дуже важка проблема і лікарка дала надію, що я зможу прийняти себе такою, яка я є, від прийому я дійсно отримала результат.
|
|
| |
Гіта | Повідомлення # 10 |
Майор
| Вміє вислухати пацієнта, аналізувала мої слова, дала подальші поради та призначила курс лікування. Сподобалася як людина і фахівець.
|
|
| |
Інеса | Повідомлення # 11 |
Полковник
| Відвідувачі сайту! Хочу потрапити до Марії Фендюре, можете написати її дані.
|
|
| |
Зірка | Повідомлення # 12 |
Майор
| Марія Фендюра веде прийом у клініці "Лікаріум", зв'язатися з нею можете за особистим телефоном - 0635360647.
|
|
| |
Люція | Повідомлення # 13 |
Підполковник
| Цей фахівець мені дуже допоміг! Я раджу всім звертатися до неї.
|
|
| |