Порекомендуйте підліткового психоаналітика Одеса
|
|
Мирка12 | Повідомлення # 1 |
Полковник
Група: Користувачі
Статус: Offline
| Порекомендуйте підліткового психоаналітика Одеса
Добрий день! У нас сталася несподівана життєва ситуація. Потрібна консультація перевіреного психоаналітика, порадьте, будь ласка.
|
|
| |
сабінянка | Повідомлення # 2 |
Майор
| Мені також заманливо дізнатися про такого фахівця, бо проходила курс у багатьох, але результату не було, а тільки погіршення.
|
|
| |
Архідея | Повідомлення # 3 |
Підполковник
| Чудово з'ясувати про досвідченого фахівця, який зараз з'явився у нас в місті. У випадку, якщо направите, обов'язково проконсультуюся.
|
|
| |
Викусся | Повідомлення # 4 |
Підполковник
| А я зустріла такого фахівця, але вона приймає тільки підлітків - це Фендюра Марія Олегівна. Знаючий професіонал своєї справи, рекомендую її відвідати, вона справді сприяє у врегулюванні нерозв'язних проблем.
|
|
| |
Мартаа | Повідомлення # 5 |
Підполковник
| Так, знаю, Марія Олегівна чудова лікарка, допомогла з відсутністю апетиту у підлітка. Дуже їй вдячна і також її рекомендую!
|
|
| |
Уся | Повідомлення # 6 |
Майор
| Хочу висловити велику подяку Марії Олегівні за постановку тарганів мого сина-підлітка в шеренгу, щоб не заважали йому будувати благополучне життя. А якщо серйозно, Марія дуже хороший фахівець, який допомагає розібратися у стосунках і допомагає зневіреним підліткам.
|
|
| |
Яка | Повідомлення # 7 |
Майор
| Користуючись індивідуальним досвідом, можу сказати, що Марія Олегівна найкращий професіонал у цій сфері!
|
|
| |
Сапфіра | Повідомлення # 8 |
Майор
| Так, ви вірно описали Марія Олегівна незрівнянний фахівець, який нам допоміг впоратися з острахом гучних звуків!
|
|
| |
Анюта | Повідомлення # 9 |
Підполковник
| Лікар Фендюра дуже хороший, консультацію проведено професійно, я результатом задоволена.
|
|
| |
Гіта | Повідомлення # 10 |
Майор
| Усе сподобалося. Після прийому не залишилося негативного відчуття. Вона нам допомогла, наша бесіда пройшла в потрібному руслі.
|
|
| |
Інеса | Повідомлення # 11 |
Полковник
| Одесити! Хочу записатися до Марії Фендюри, можете залишити її дані.
|
|
| |
Зірка | Повідомлення # 12 |
Майор
| Марія Олегівна Фендюра веде прийом у клініці "Лікаріум" на Французькому бульварі 60, записатися до неї можете за особистим телефоном - 0635360647.
|
|
| |
Люція | Повідомлення # 13 |
Підполковник
| Ми дуже задоволені результатом. Онлайн консультації дуже зручно в період карантину
|
|
| |