Порадьте психоаналітика в Одесі
|
|
Мирка12 | Повідомлення # 1 |
Полковник
Група: Користувачі
Статус: Offline
| Порадьте психоаналітика в Одесі
Доброго часу доби всім! У нас сталася раптова життєва ситуація. Потрібна консультація досвідченого психоаналітика, порадьте, будь ласка.
|
|
| |
сабінянка | Повідомлення # 2 |
Майор
| Мені дуже заманливо дізнатися про такого фахівця, бо була у багатьох, але результату не вийшло.
|
|
| |
Архідея | Повідомлення # 3 |
Підполковник
| Цікавенько прочитати про професійного фахівця, який тепер з'явився у нас у місті. У випадку, якщо направите, обов'язково запишуся.
|
|
| |
Викусся | Повідомлення # 4 |
Підполковник
| А я зустріла таких доків - це Гончарова Тетяна Сергіївна і Козлов Ян Леонідович. Чудові майстри своєї справи, рекомендую до них звернутися, вони дійсно сприяють у вирішенні важких ситуацій у житті.
|
|
| |
Мартаа | Повідомлення # 5 |
Підполковник
| Так, точно, описали, Тетяна Сергіївна відмінний фахівець, допомогла відновити проблему з особистими фобіями. Дуже їй вдячна і теж її рекомендую!
|
|
| |
Уся | Повідомлення # 6 |
Майор
| Мені дуже сподобалися консультації у Козлова Яна Леонідовича. Вже є позитивні результати і я буду продовжувати консультуватися у цього психоаналітика.
|
|
| |
Яка | Повідомлення # 7 |
Майор
| Ґрунтуючись на індивідуальному досвіді, можу сказати, що Гончарова Т.С. найкращий фахівець у цій сфері!
|
|
| |
Сапфіра | Повідомлення # 8 |
Майор
| Уперше була на прийомі в психолога, з Яном Леонідовичем усе пройшло дуже приємно, маленькі результати є навіть після першого сеансу, після трьох - відчутне поліпшення ситуації. Із задоволенням рекомендую його знайомим, які потребують психологічної підтримки.
|
|
| |
Анюта | Повідомлення # 9 |
Підполковник
| Тетяна Гончарова - справжній професіонал, дуже чуйний і уважний фахівець. Працюємо вже понад рік, мені все подобається.
|
|
| |
Гіта | Повідомлення # 10 |
Майор
| Ян Леонідович вислухав, виявив деякі проблеми в моїй особистості. На поточний момент усі проблеми опрацьовуються з неймовірною точністю, деякі моменти навіть я сам у собі відкрити не був здатний.
|
|
| |
Інеса | Повідомлення # 11 |
Полковник
| Громадяни Одеси! Хочу проконсультуватися з грамотним психоаналітиком, можете написати їхні контакти.
|
|
| |
Зірка | Повідомлення # 12 |
Майор
| Ян Леонідович працює в клініці "Лікаріум", зв'язатися з ним можете за контактним телефоном - 380 (93) 572 73 87.
|
|
| |
Люція | Повідомлення # 13 |
Підполковник
| Тетяна Сергіївна під час війни виїхала за кордон, консультує онлайн через телеграм, вайбер, вотсап - 380987000260.
|
|
| |