Як знайти хорошого нейропсихолога в Одесі
|
|
Мирка12 | Повідомлення # 1 |
Полковник
Група: Користувачі
Статус: Offline
| Як знайти хорошого нейропсихолога в Одесі
Моя повага! У моєї доньки сталася непередбачувана складна ситуація. Потрібна терапія грамотного нейропсихолога, порадьте, будь ласка.
|
|
| |
сабінянка | Повідомлення # 2 |
Майор
| Мені також заманливо розвідати про такого фахівця, бо була у багатьох, але результату не добилася.
|
|
| |
Архідея | Повідомлення # 3 |
Підполковник
| Заманливо прочитати про тямущого фахівця, який зараз з'явився у нас у місті. У тому разі, якщо направите, обов'язково звернуся.
|
|
| |
Викусся | Повідомлення # 4 |
Підполковник
| А я зустріла таких супер професіоналів - це Козлов Ян Леонідович і Гончарова Тетяна Сергіївна. Чудові професіонали своєї справи, раджу у них консультуватися, вони точно допомагають у врегулюванні складнощів у житті.
|
|
| |
Мартаа | Повідомлення # 5 |
Підполковник
| Так, правильно, написала Тетяна Сергіївна - гідний фахівець, допомогла з фобіями особистого характеру. Дуже їй вдячна і також її рекомендую!
|
|
| |
Уся | Повідомлення # 6 |
Майор
| Козлов Я. Л. - це, без жодного перебільшення, найкращий із найкращих фахівець! Я за кілька місяців стала кардинально іншою людиною завдяки Яну Леонідовичу.
|
|
| |
Яка | Повідомлення # 7 |
Майор
| У мене про Тетяну Сергіївну тільки позитивні враження. Кваліфікований фахівець і приємна людина. Усе конкретно, точно, швидко.
|
|
| |
Сапфіра | Повідомлення # 8 |
Майор
| Хочу зазначити, що психотерапія у Яна Леонідовича не тільки сприяла впоратися з болячкою, а й забезпечила просто колосальне особистісне зростання!
|
|
| |
Анюта | Повідомлення # 9 |
Підполковник
| Величезна подяка за уважність, чуйність і професіоналізм. Усім рекомендую звертатися саме до Гончарової Тетяни Сергіївни.
|
|
| |
Гіта | Повідомлення # 10 |
Майор
| Проходила психотерапію в період дуже складної життєвої ситуації і не просто вижила, а жила щасливо щодня. Дякую Яну Леонідовичу за те, що допоміг мені повернути моє життя, згадати себе, просто жити!
|
|
| |
Інеса | Повідомлення # 11 |
Полковник
| Громадяни Одеси! Хочу потрапити до Гончарової Т.С. або Козлова Я.Л., можете вказати їхні координати.
|
|
| |
Зірка | Повідомлення # 12 |
Майор
| Ян Леонідович веде прийом у клініці "Лікаріум" на Генуезькій 1/2, записатися до нього можете за контактним телефоном - 093 572 73 87.
|
|
| |
Люція | Повідомлення # 13 |
Підполковник
| Тетяна Сергіївна під час війни виїхала за кордон і консультує онлайн через месенджери за телефоном - 0987000260.
|
|
| |