Марія Олегівна Фендюра відгуки
|
|
ЛЛаура | Повідомлення # 1 |
Лейтенант
Група: Користувачі
Статус: Offline
| Марія Олегівна Фендюра відгуки
Добрий день! Збуджувати інтерес підлітковій психолог Фендюра Марія Олегівна. Яку інформацію про неї можете надати. Чи вирішила вона ваше питання? Які будуть ваші рекомендації про цього фахівця.
|
|
| |
Божена | Повідомлення # 2 |
Рядовий
| Марія Олегівна допомогла нам впоратися з агресивністю і дратівливістю нашого підлітка. Її методи допомогли йому навчитися контролювати свої емоції та поводитися адекватно.
|
|
| |
Денна | Повідомлення # 3 |
Сержант
| Завдяки Марії Олегівні, моя дитина знову почала проявляти інтерес до навчання і її академічна успішність покращилася. Її підхід до роботи з підлітками дійсно ефективний.
|
|
| |
Береслава | Повідомлення # 4 |
Сержант
| Ми звернулися до Марії Олегівни, коли наш підліток відмовлявся ходити до школи через булінг. Її терапія допомогла йому знайти сили впоратися з цією складною ситуацією і повернутися до навчання.
|
|
| |
Lyona56 | Повідомлення # 5 |
Сержант
| Марія Олегівна - наша остання надія! Завдяки її допомозі, мій підліток зміг подолати зміни в апетиті без видимих причин і повернутися до здорового способу життя.
|
|
| |
Барбара789 | Повідомлення # 6 |
Підполковник
| Я глибоко вдячна Марії Олегівні за її емпатію та професіоналізм. Її терапія допомогла моєму підлітку впоратися зі змінами в поведінці та стати більш врівноваженим.
|
|
| |
Kristy12 | Повідомлення # 7 |
Сержант
| Марія Олегівна - наша справжня рятівниця! Її сесії допомогли нашій дитині впоратися з різними проблемами та повернутися до радісного життя.
|
|
| |
TigerLily | Повідомлення # 8 |
Сержант
| Ми дуже задоволені результатами роботи з Марією Олегівною. Її терапевтичні методи допомогли нашій родині подолати всі труднощі та навчитися справлятися з ними.
|
|
| |
Ада | Повідомлення # 9 |
Лейтенант
| Я рекомендую Марію Олегівну всім батькам, чиї діти стикаються з проблемами підліткового віку. Її когнітивно-поведінкова терапія дійсно ефективна і допомагає змінити життя на краще.
|
|
| |
Емка | Повідомлення # 10 |
Сержант
| Завдяки Марії Олегівні, моя дитина знову почала знаходити радість у житті та вірити в себе. Її професійний підхід і турбота про кожного клієнта роблять її найкращим психологом для підлітків.
|
|
| |
Кіма | Повідомлення # 11 |
Лейтенант
| Я в пошуку грамотного психолога, залиште контакти Марії Олегівни.
|
|
| |
Барбара789 | Повідомлення # 12 |
Підполковник
| Марія Олегівна приймає в клініці Лікаріум на Генуезькій 1/2, зв'язатися з нею можете за телефоном - 0635360647.
|
|
| |
гражина | Повідомлення # 13 |
Сержант
| Марія Олегівна - істинний ангел у житті мого підлітка. Завдяки її теплій підтримці і професійному підходу, він зміг подолати стрес, який виник через навантаження в школі.
|
|
| |