Козлов Ян Леонідович відгуки
|
|
Levitskaya9 | Повідомлення # 1 |
Сержант
Група: Користувачі
Статус: Offline
| Козлов Ян Леонідович відгуки
Здраствуйте! Цікавлять відгуки про психолога-гіпнолога Козлова Яна Леонідовича. Може хтось відвідував цього фахівця, розкажіть про ваші результати.
|
|
| |
KoltsunIrina | Повідомлення # 2 |
Сержант
| Зверталася до Яна Леонідовича з давньою проблемою, яка тягнулася з дитинства. Зараз через кілька сеансів психотерапії та гіпнозу відчуваю, що на душі стало легше. Можу рекомендувати: у нього дуже якісна методика.
|
|
| |
Оліса | Повідомлення # 3 |
Сержант
| Звертався до психолога вперше, порекомендували саме Козлова Яна Леонідовича. Я думав, буде непросто, але лікування пройшло дуже комфортно, покроково і продуктивно! Опрацювання складних для мене моментів і ситуацій проходило легко з точним розумінням кореня проблеми.
|
|
| |
Любомира | Повідомлення # 4 |
Сержант
| Звернулася до цього психолога за рекомендацією знайомої, стала погано дуже спати, постійна тривожність, почала зриватися на близьких мені людей. Ян Леонідович мені допоміг розібратися насамперед у собі, призначив дуже ефективну тактику лікування із застосуванням гіпнозу, я практично одразу відчула поліпшення!
|
|
| |
Igor2001 | Повідомлення # 5 |
Рядовий
| Зверталася до цього психолога, оскільки останнім часом стали переслідувати панічні атаки, суїцидальні думки і ще була апатія, через яку я не могла закінчити свої поточні проєкти. Ян Леонідович мені порадив комплексне лікування. У мене тривожний розлад і поглинаюче почуття провини за все, тож мені потрібен був трепетний і уважний фахівець, який вміє слухати і чути. Сеанси проходили спокійно, не обійшлося і без сліз. Обговорили дитячі травми, деякі ситуації з життя. Ян Леонідович допоміг мені подивитися на ситуації інакше, прийняти їх, а не жити минулим.
|
|
| |
Майя1976 | Повідомлення # 6 |
Лейтенант
| Понад півроку відчував хронічний стрес і депресію, до осені все тільки посилилося, практично повністю зник нормальний сон. Вдячний Яну Леонідовичу, який з першого ж сеансу допоміг мені побачити вихід із мого глухого кута. Справжній досвідчений професіонал!
|
|
| |
TigerLily | Повідомлення # 7 |
Сержант
| Я не могла впоратися з депресією. До Яна Леонідовича я прийшла для позбавлення від страхів і апатії. У підсумку я отримала не тільки вирішення основних проблем, я отримала колосальний досвід. Він підштовхнув мене на координатну зміну мого звичного способу життя, вніс нові заняття в моє нудне життя.
|
|
| |
Азарій | Повідомлення # 8 |
Сержант
| Звернулася до Козлова Яна Леонідовича по допомогу з позбавлення від панічних атак і виходу з депресії. У роботі зі мною фахівець використовував метод гіпнотерапії. Після кількох сеансів відчула помітні позитивні зміни у своєму стані. Залишилася дуже задоволена!
|
|
| |
Nnadezhdaa | Повідомлення # 9 |
Лейтенант
| Звернулася в стані депресії до Яна Леонідовича Козлова. Розбирали причини цього стану, пройшла курс сеансів гіпнотерапії. Після курсу несподівано для себе, відчула радість до життя. Можу точно сказати, що гіпнотерапія творить чудеса.
|
|
| |
Воронкова | Повідомлення # 10 |
Сержант
| Маючи освіту психолога, спочатку була налаштована дуже скептично. Змінила не одного психолога до зустрічі з Яном Леонідовичем. І тільки з ним після першого сеансу гіпнозу помітила зміни. Я шукала хорошого фахівця, я його знайшла.
|
|
| |
Irinka8 | Повідомлення # 11 |
Сержант
| Підкажіть, як можна записатися до Яна Леонідовича на консультацію?
|
|
| |
TigerLily | Повідомлення # 12 |
Сержант
| Ян Леонідович веде прийом у клініці Лікаріум на Генуезькій 1/2, записатися можете за телефоном - 093 572 73 87.
|
|
| |
Філіпа | Повідомлення # 13 |
Лейтенант
| Я рада почати свій новий шлях - шлях впевнений і щасливий! І дякувати за це я можу тільки Козлову Яну Леонідовичу!
|
|
| |