Гіпнотерапія Одеса відгуки
|
|
Jenny77 | Повідомлення # 1 |
Лейтенант
Група: Користувачі
Статус: Offline
| Гіпнотерапія Одеса відгуки
Доброго дня! Шукаю поради від тих, хто вже мав досвід із гіпнотерапією. Можливо, хтось може порекомендувати хорошого гіпнотерапевта? Я цікавлюся цим методом і хотів би почути ваші рекомендації. Буду вдячний за будь-яку інформацію про професіоналів у цій галузі!
|
|
| |
KoltsunIrina | Повідомлення # 2 |
Сержант
| Я можу рекомендувати тільки Козлова Яна Леонідовича, для мене це найкращий гіпнотерапевт.
|
|
| |
BeckyJ | Повідомлення # 3 |
Сержант
| Гіпнотерапія з Козловим допомогла мені розв'язати сімейні конфлікти і знайти гармонію у стосунках. Тепер я бачу, як позитивні зміни позначаються на моєму житті. Дуже рекомендую - справжній спец!
|
|
| |
8Ulyana | Повідомлення # 4 |
Лейтенант
| Зустріч із Козловим Яном Леонідовичем стала для мене справжнім проривом. Його методи гіпнотерапії допомогли мені впоратися з панічними атаками, які роками позбавляли мене нормального життя. Тепер я почуваюся впевненою і спокійною.
|
|
| |
Myasnikovvva | Повідомлення # 5 |
Сержант
| Я був скептично налаштований до гіпнозу, але зустріч із Козловим змінила моє ставлення. Завдяки його підходу, я зміг позбутися тривожних розладів і почати насолоджуватися кожним днем.
|
|
| |
Домна | Повідомлення # 6 |
Сержант
| Кар'єрне зростання завжди здавалося мені недосяжною метою через низьку самооцінку. Сесії з Козловим дали мені змогу змінити своє внутрішнє ставлення до себе, і тепер я стрімко рухаюся вперед.
|
|
| |
Азарій | Повідомлення # 7 |
Сержант
| Боротьба з нав'язливими думками і діями була виснажливою. Сесії гіпнотерапії з Козловим Я.Л. стали справжньою опорою в моїй боротьбі, і я рада, що нарешті звільнилася від цього тягаря.
|
|
| |
Іванка66 | Повідомлення # 8 |
Лейтенант
| Друзі, розкажіть, де в Одесі приймає Ян Леонідович Козлов?
|
|
| |
Домна | Повідомлення # 9 |
Сержант
| Ян Леонідович веде прийом на Генуезькій 1/2 у клініці Лікаріум.
|
|
| |
Бертіна | Повідомлення # 10 |
Майор
| Розлади харчової поведінки робили моє життя справжнім пеклом. Гіпнотерапія з Козловим допомогла мені відновити нормальні стосунки з їжею і знову насолоджуватися їжею без внутрішньої боротьби.
|
|
| |
Marichka8 | Повідомлення # 11 |
Сержант
| Скажіть, як можна зв'язатися з Яном Козловим і записатися на прийом.
|
|
| |
Азарій | Повідомлення # 12 |
Сержант
| З Яном Леонідовичем можна зв'язатися за номером телефону - 093 5727387.
|
|
| |
Kristy12 | Повідомлення # 13 |
Сержант
| Почуття самотності супроводжувало мене довгий час. Завдяки сесіям гіпнотерапії з Яном Леонідовичем, я зрозуміла, як навчитися будувати здорові соціальні стосунки і знайти баланс між спілкуванням і особистим часом.
|
|
| |