Найкращий гіпнотерапевт Одеса
|
|
Гуляша | Повідомлення # 1 |
Рядовий
Група: Користувачі
Статус: Offline
| Найкращий гіпнотерапевт Одеса
Добрий вечір! Я шукаю рекомендації щодо найкращого гіпнотерапевта. Можливо, хтось із вас мав досвід із гіпнотерапією і може порекомендувати фахівця?
|
|
| |
Aisun5 | Повідомлення # 2 |
Лейтенант
| Гіпнотерапія з Козловим Яном Леонідовичем стала ключем до мого емоційного та професійного підвищення. Тепер я знову радію життю і почуваюся впевненіше як у роботі, так і в спілкуванні з оточуючими. Рекомендую цього фахівця, як найкращого в Одесі.
|
|
| |
TigerLily | Повідомлення # 3 |
Сержант
| Дійсно, з моменту, як я почав відвідувати сеанси гіпнотерапії у Козлова Яна Леонідовича, моє життя змінилося. Панічні атаки, які раніше мучили мене, зникли, немов їх ніколи не було. Цей фахівець гідний поваги!
|
|
| |
Nnadezhdaa | Повідомлення # 4 |
Лейтенант
| Я завжди стикалася з непереборною фобією перед виступами на публіці. Завдяки гіпнотерапії з Козловим Яном Леонідовичем, я тепер можу впевнено і спокійно виступати перед аудиторією.
|
|
| |
Діонісія | Повідомлення # 5 |
Сержант
| Роки тривожних розладів і лікування в інших фахівців здавалися нескінченними. Після кількох сеансів гіпнотерапії, проведених Козловим Яном Леонідовичем, я відчув, як негативні емоції почали йти, і життя стало світлішим.
|
|
| |
Дегтярьова | Повідомлення # 6 |
Сержант
| Нав'язливі думки поступово позбавили мене радості життя. За допомогою гіпнотерапії у Козлова Яна Леонідовича, я знайшов спосіб звільнитися від цього тягаря і почати насолоджуватися кожним днем.
|
|
| |
Болеслава | Повідомлення # 7 |
Рядовий
| Розкажіть, де приймає Ян Леонідович?
|
|
| |
Дегтярьова | Повідомлення # 8 |
Сержант
| Ян Леонідович консультує в клініці Лікаріум, яка розташована на Генуезькій 1/2.
|
|
| |
Леонтія78 | Повідомлення # 9 |
Майор
| Розлади харчової поведінки підривали моє здоров'я і впевненість у собі. Гіпнотерапія у Козлова Яна Леонідовича допомогла мені змінити своє ставлення до їжі та до себе, а також відновити гармонію всередині.
|
|
| |
Fairytail5 | Повідомлення # 10 |
Полковник
| Занижена самооцінка і постійне відчуття провини заважали мені розкрити свій повний потенціал. Гіпнотерапія з Козловим Яном Леонідовичем допомогла мені звільнитися від цих обмежувальних переконань і відчути себе цінною людиною.
|
|
| |
galla44 | Повідомлення # 11 |
Сержант
| Проблеми в сім'ї почали на мене руйнівно діяти. Завдяки гіпнотерапії у Козлова Яна Леонідовича, я навчився ефективно спілкуватися, розв'язувати конфлікти і знаходити баланс у стосунках.
|
|
| |
Клеопатра | Повідомлення # 12 |
Лейтенант
| Може в когось зберігся телефон Яна Леонідовича, поділіться.
|
|
| |
Діонісія | Повідомлення # 13 |
Сержант
| Так, тримайте - 093 5727387, і обов'язково звертайтеся, Ян Леонідович вам точно допоможе!
|
|
| |