Гіпнотерапевт Одеса
|
|
75Lewis | Повідомлення # 1 |
Рядовий
Група: Користувачі
Статус: Offline
| Гіпнотерапевт Одеса
Здраствуйте! Я шукаю рекомендації до хорошого гіпнотерапевта. Якщо хтось із вас мав досвід із гіпнотерапією і знає хорошого фахівця в цій галузі, поділіться, будь ласка, своїм досвідом і рекомендаціями.
|
|
| |
Riley78 | Повідомлення # 2 |
Рядовий
| Я в повному захваті від сеансів гіпнотерапії з Козловим. Його неймовірне розуміння людської психології та вміння вести клієнта через подорож всередину себе вразило мене. Після кількох сеансів я відчув глибоке полегшення і впевненість у своїх здібностях.
|
|
| |
Logan | Повідомлення # 3 |
Рядовий
| Козлов Я.Л. - справжній професіонал у світі гіпнотерапії. Його делікатний і уважний підхід допоміг мені подолати тривожність і зняти внутрішні конфлікти. Я вдячний за його допомогу і рекомендую його всім, хто шукає шляхи до психологічної рівноваги.
|
|
| |
JessicaКУЛ | Повідомлення # 4 |
Рядовий
| З глибокою вдячністю хочу відзначити професіоналізм Козлова. З його допомогою я зміг звільнитися від давньої депресії та негативних переконань. Він створює таке оточення, в якому ти почуваєшся зрозумілим і прийнятим.
|
|
| |
Amelia_Ava | Повідомлення # 5 |
Рядовий
| Я вражений результатами роботи з Козловим. Він не тільки допоміг мені подолати страхи, а й навчив методів саморегуляції, які допомагають мені в повсякденному житті. Рекомендую його всім, хто хоче змінити своє життя на краще.
|
|
| |
MiaДана | Повідомлення # 6 |
Рядовий
| Вдячна Козлову за його чуйність і професіоналізм. Сеанси гіпнотерапії стали для мене справжнім відкриттям. Він допоміг мені переглянути своє ставлення до минулого і почати жити сьогоденням.
|
|
| |
Renata222 | Повідомлення # 7 |
Рядовий
| Не можу не поділитися своїми чудовими результатами роботи з Козловим Я.Л. Його підхід до гіпнотерапії унікальний - він не просто розв'язує проблеми, а й допомагає зрозуміти їхнє коріння. Рекомендую всім, хто шукає справжні зміни у своєму житті.
|
|
| |
Isla | Повідомлення # 8 |
Рядовий
| Козлов Ян - справжній професіонал. Його сеанси - це справжня подорож всередину себе, результати якої залишаються на довгий час. Завдяки йому я знайшов гармонію і спокій.
|
|
| |
Рената4520 | Повідомлення # 9 |
Рядовий
| Я дуже вдячний Козлову за його вміння допомагати людям через гіпнотерапію. Він створює атмосферу довіри, що робить сеанси комфортними та результативними. З його допомогою я став більш впевненим і оптимістичним.
|
|
| |
LucyК | Повідомлення # 10 |
Рядовий
| З Козловим Яном я знайшов ключі до своєї підсвідомості. Його сеанси допомогли мені подолати страхи, які мені заважали довгий час. Його робота справді ефективна, і я рекомендую його всім, хто прагне до кращої версії себе.
|
|
| |
CharlieК | Повідомлення # 11 |
Рядовий
| Як людина, яка сумнівалася в ефективності гіпнотерапії, я був вражений результатами роботи з Козловим Я.Л. Він теплий, доброзичливий і дуже професійний. Мої сеанси з ним допомогли мені впоратися з прокрастинацією і підвищили мою продуктивність. Дуже рекомендую!
|
|
| |
Dylan20 | Повідомлення # 12 |
Рядовий
| Можете поділитися контактним телефоном Яна Козлова.
|
|
| |
Рената4520 | Повідомлення # 13 |
Рядовий
| Козлов Ян працює в клініці Лікаріум, записатися на прийом можете за телефоном - 093 5727387.
|
|
| |