Психолог гіпнотерапевт Одеса
|
|
Ganna1999 | Повідомлення # 1 |
Сержант
Група: Користувачі
Статус: Offline
| Психолог гіпнотерапевт Одеса
Доброго вечора форумчани! Я в пошуку грамотного гіпнотерапевта і хотів би почути рекомендації до кого краще звернутися. Буду вдячний за будь-яку інформацію та поради.
|
|
| |
Кариночка1995 | Повідомлення # 2 |
Сержант
| Мені теж цікаво дізнатися про фахівця цієї сфери, дуже хочеться потрапити на сеанси гіпнозу до грамотного професіонала.
|
|
| |
Натусінька37 | Повідомлення # 3 |
Рядовий
| Я в Одесі зверталася до багатьох психологів, які володіють гіпнозом, але ефекту не відчула.
|
|
| |
ЧургуліяСаша | Повідомлення # 4 |
Рядовий
| Я знайшов такого фахівця - це Ян Леонідович Козлов, сеанси гіпнотерапії з ним стали для мене справжнім порятунком від нав'язливих думок. Він не тільки допоміг мені звільнитися від них, а й навчив мене стратегій управління своїм розумом. Я захоплений результатами і всім серцем рекомендую його професійні послуги.
|
|
| |
ВоваСтоянов | Повідомлення # 5 |
Рядовий
| З моменту ДТП я почувався бранцем у світі страхів і агонії. Але Ян Леонідович допоміг мені знайти шлях до зцілення від шокової травми і ПТСР. Його терапевтичні методи глибоко впливали на мою психіку, і я знову знайшов радість у житті.
|
|
| |
ВарвараСавинська | Повідомлення # 6 |
Рядовий
| Розлади харчової поведінки сильно впливали на моє самопочуття і здоров'я. Дякую Яну Леонідовичу за його турботу і підтримку в цьому складному процесі. Його сеанси дали мені інструменти для вирішення цих проблем.
|
|
| |
СтеблянкоДаня | Повідомлення # 7 |
Рядовий
| Емоційне виснаження було моїм постійним супутником, поки я не звернувся до Яна Леонідовича. Його сеанси гіпнотерапії справили глибокий вплив на мою психологічну та емоційну сферу. Я знову знайшов у собі сили і натхнення. Рекомендую його всім, хто шукає внутрішній баланс.
|
|
| |
МарахтанЄвгенія | Повідомлення # 8 |
Рядовий
| Ян Леонідович Козлов - мій справжній рятівник від почуття провини і негативних емоцій. Його терапевтичні методи дали мені можливість переосмислити минуле і почати новий розділ. Я із задоволенням рекомендую Яна Леонідовича всім, хто шукає шлях до емоційного зцілення.
|
|
| |
ЗуєвАндрій | Повідомлення # 9 |
Рядовий
| Форумчани, у вас залишився контактний телефон Яна Козлова?
|
|
| |
ВоваСтоянов | Повідомлення # 10 |
Рядовий
| Звісно, тримайте і записуйтеся - 093 572 73 87.
|
|
| |
ДубовМакс | Повідомлення # 11 |
Рядовий
| Скажіть, а в якій клініці він приймає?
|
|
| |
ЧургуліяСаша | Повідомлення # 12 |
Рядовий
| У клініці Лікаріум На Генуезькій 1/2.
|
|
| |
КальченкоБорис | Повідомлення # 13 |
Рядовий
| Сімейні та соціальні стосунки стали моїми перепонами на шляху до щастя. Дякую Яну Леонідовичу за його професійне керівництво та допомогу у вирішенні цих складних ситуацій. Його гіпнотерапія стала для мене мостом до більш гармонійного та задовільного життя.
|
|
| |