Психолог гіпнолог Одеса
|
|
Zinulya | Повідомлення # 1 |
Лейтенант
Група: Користувачі
Статус: Offline
| Психолог гіпнолог Одеса
Доброго дня всім відвідувачам! Я цікавлюся психологічною гіпнотерапією і шукаю досвідченого психолога-гіпнолога. Якщо хтось із вас мав досвід роботи з такими фахівцями, поділіться, будь ласка.
|
|
| |
Caroline | Повідомлення # 2 |
Сержант
| Мої спроби знайти досвідченого гіпнолога привели мене до величезного списку фахівців, але жоден з них не зміг задовольнити мої очікування. Схоже, ідеального гіпнолога в Одесі просто немає.
|
|
| |
Solnyshko57 | Повідомлення # 3 |
Сержант
| Після кількох місяців пошуків я зрозумів, що знайти досвідченого гіпнолога - справжня проблема. Щоразу, коли я думав, що знайшов відповідного фахівця, стикався з недостатньою кваліфікацією.
|
|
| |
Dennn7 | Повідомлення # 4 |
Рядовий
| Форумчани! Я довгий час шукав фахівця, який дійсно зміг би допомогти мені. Після кількох спроб я натрапив на Козлова Яна Леонідовича, і це виявилося саме те, що мені потрібно. В Одесі тільки його я можу сміливо рекомендувати.
|
|
| |
1Betty6 | Повідомлення # 5 |
Сержант
| Що стосується глибини занурення в гіпноз, Козлов Я.Л. перевершує інших фахівців. Його голос і техніки індукції дають змогу досягти рівня трансу, якого я раніше не відчував.
|
|
| |
Zolotareva | Повідомлення # 6 |
Сержант
| Рідко зустрінеш гіпнотерапевта, який так точно адаптує сесії під клієнта, як Ян Леонідович. Він глибоко аналізує потреби і реагує на них, роблячи досвід максимально індивідуальним і продуктивним.
|
|
| |
Nadya3 | Повідомлення # 7 |
Рядовий
| Козлов не обмежується стандартними методами гіпнозу. Він постійно шукає нові підходи і техніки, що робить його сесії ефективнішими і цікавішими, на відміну від більш звичайних фахівців.
|
|
| |
5Мила5 | Повідомлення # 8 |
Лейтенант
| Підкажіть, де проходять сеанси гіпнозу.
|
|
| |
Dennn7 | Повідомлення # 9 |
Рядовий
| Ян Леонідович сеанси гіпнозу проводить у клініці Лікаріум на Генуезькій 1/2.
|
|
| |
Дарій | Повідомлення # 10 |
Рядовий
| Що відрізняє Яна Леонідовича від інших - його здатність створити гармонійне поєднання гіпнозу та психотерапії. Сесії з ним глибші й усвідомленіші порівняно з іншими фахівцями.
|
|
| |
Ісидор1999 | Повідомлення # 11 |
Рядовий
| Працюючи з Козловим Яном, я помітила, що він приділяє більше уваги психологічному аспекту, ніж багато інших гіпнотерапевтів. Він допоміг мені розібратися в коренях проблеми, що зробило процес набагато ефективнішим.
|
|
| |
1Jonny | Повідомлення # 12 |
Сержант
| Скажіть, як можна записатися на консультацію.
|
|
| |
Caroline | Повідомлення # 13 |
Сержант
| 380 (93) 572 73 87 - телефонуйте і записуйтеся.
|
|
| |