Психолог гіпнолог Одеса відгуки
|
|
Аеліта | Повідомлення # 1 |
Рядовий
Група: Користувачі
Статус: Offline
| Психолог гіпнолог Одеса відгуки
Привіт, шановні форумчани! Мені потрібна ваша допомога в пошуку найкращого в Одесі психолога-гіпнолога. Якщо хтось із вас мав досвід роботи з таким фахівцем і був задоволений результатами, поділіться, будь ласка, рекомендаціями.
|
|
| |
Anisya | Повідомлення # 2 |
Майор
| Мій шлях у пошуках досвідченого гіпнолога був довгим і складним. Щоразу, коли я думав, що знайшов ідеального фахівця, з'ясовувалося, що щось не підходить.
|
|
| |
Кейла | Повідомлення # 3 |
Майор
| Мої пошуки досвідченого гіпнолога перетворилися на справжній виклик. Кожен новий фахівець розчаровував мене своєю неспроможністю, і я так і не зміг знайти надійного професіонала.
|
|
| |
Звєрєва | Повідомлення # 4 |
Рядовий
| Не можу сказати, що пошук гіпнотерапевта був легким. Але саме ці довгі пошуки привели мене до Козлова Я.Л., і я вдячний за кожен момент, проведений у його кріслі.
|
|
| |
Jaromir | Повідомлення # 5 |
Рядовий
| Порівнюючи нескінченні спроби знайти справжнього професіонала з досвідом роботи Яна Леонідовича, я усвідомив, що він - саме той фахівець, якого мені так не вистачало.
|
|
| |
Антонія | Повідомлення # 6 |
Лейтенант
| Одразу видно, що Козлов Ян Леонідович справжній професіонал. Його методи глибші й ґрунтовніші порівняно з іншими гіпнотерапевтами, з якими я мав справу.
|
|
| |
Спиридон | Повідомлення # 7 |
Сержант
| Сесії з Козловим Яном Леонідовичем - це не просто гіпноз, це справжня подорож всередину себе. Порівняно з іншими фахівцями, його підхід більш глибокий і душевний.
|
|
| |
Аркадій1997 | Повідомлення # 8 |
Рядовий
| Моя боротьба з розладами харчової поведінки тривала довгий час. Однак, сеанси з Яном Леонідовичем дали мені змогу змінити ставлення до їжі та свого тіла. Його глибоке розуміння психологічних аспектів допомогло мені вийти з цього деструктивного зашморгу. Дуже рекомендую його професійні послуги.
|
|
| |
Констанція | Повідомлення # 9 |
Лейтенант
| Шокова травма та ПТСР зробили моє життя нестерпним. Однак завдяки сеансам гіпнотерапії з Яном Леонідовичем, я почав відновлюватися і дивитися на світ з новою перспективою. Його терапевтичний підхід допоміг мені знайти внутрішній спокій і розуміння. Рекомендую всім, хто шукає шлях до одужання.
|
|
| |
torri | Повідомлення # 10 |
Сержант
| Дайте, будь ласка, телефон Яна Леонідовича.
|
|
| |
Jaromir | Повідомлення # 11 |
Рядовий
| Тримайте - 380 (93) 572 73 87.
|
|
| |
Кирилла | Повідомлення # 12 |
Рядовий
| А не підкажіть у якій клініці він веде прийом?
|
|
| |
Аркадій1997 | Повідомлення # 13 |
Рядовий
| У клініці Лікаріум на Генуезькій 1/2.
|
|
| |