Сеанси гіпнозу в Одесі відгуки
|
|
СофіяС | Повідомлення # 1 |
Лейтенант
Група: Користувачі
Статус: Offline
| Сеанси гіпнозу в Одесі відгуки
Мені цікаво спробувати сеанси гіпнозу з метою релаксації та саморозвитку. Якщо хтось із вас уже мав досвід, підкажіть, будь ласка, до якого фахівця варто звернутися?
|
|
| |
Arabella | Повідомлення # 2 |
Сержант
| Не можу сказати, що у мене був хороший досвід пошуку фахівця з гіпнозу в Одесі. Фахівці, з якими я спілкувався, не змогли виправдати моїх очікувань.
|
|
| |
Настасья | Повідомлення # 3 |
Сержант
| Чесно кажучи, був шокований відсутністю професіоналізму у більшості гіпнологів в Одесі. Дуже багато хто виглядав як самоучки.
|
|
| |
Вілена | Повідомлення # 4 |
Лейтенант
| Після довгих розчарувань, нарешті я знайшов того, хто здатний допомогти мені з моїми проблемами - Козлов Ян Леонідович. Його терапія гіпнозом стала поворотним моментом у моєму житті.
|
|
| |
Ruslan78 | Повідомлення # 5 |
Лейтенант
| Особисто для мене Козлов став справжнім наставником. Його сесії гіпнозу не просто усувають проблеми - вони допомагають мені рости і розвиватися як особистості.
|
|
| |
Сухоруков | Повідомлення # 6 |
Рядовий
| Після кожної зустрічі з Яном Леонідовичем я відчуваю, що стаю ближче до своїх цілей. Його гіпнотичні методи - це як інструмент для досягнення успіху.
|
|
| |
Альбіна125 | Повідомлення # 7 |
Рядовий
| Козлов здатний відвести тебе в глибини твого розуму, де приховані відповіді на багато запитань. Він знаходить ключі до найскладніших пазлів у нашому житті.
|
|
| |
Крючков | Повідомлення # 8 |
Рядовий
| Я йшов на сесії до Козлова з надією на зміни, але отримав набагато більше - він подарував мені нове життя. Він не просто гіпнотерапевт, він чарівник!
|
|
| |
Zolotareva | Повідомлення # 9 |
Сержант
| З Козловим я опанував мистецтво глибокої релаксації та самовідкриття. Кожна сесія - це як подорож у незвідані куточки своєї душі.
|
|
| |
Горислава | Повідомлення # 10 |
Рядовий
| Козлов Ян Леонідович - це не просто фахівець, це наставник, який проводить тебе крізь темні куточки твоєї психіки до світла і гармонії.
|
|
| |
Федір | Повідомлення # 11 |
Рядовий
| Напишіть, будь ласка, координати Яна Козлова.
|
|
| |
Крючков | Повідомлення # 12 |
Рядовий
| Козлов Ян працює в клініці Лікаріум, записатися на прийом можете за телефоном - 093 5727387.
|
|
| |
Smirnoff | Повідомлення # 13 |
Рядовий
| Ян Леонідович Козлов - справжній чарівник гіпнозу! Завдяки його неймовірним здібностям, я знайшла в собі сили впоратися з давніми страхами.
|
|
| |