Відгуки сеанси гіпнозу в Одесі
|
|
Ayrat | Повідомлення # 1 |
Рядовий
Група: Користувачі
Статус: Offline
| Відгуки сеанси гіпнозу в Одесі
Форумчани! Розшукую інформацію про фахівців із проведення сеансів гіпнозу. Якщо хтось із вас мав досвід із гіпнозом в Одесі, дайте рекомендації, будь ласка.
|
|
| |
Карлл | Повідомлення # 2 |
Рядовий
| Був у пошуку фахівця з гіпнозу в Одесі, але виявилося, що знайти хорошого фахівця - справжня проблема. Зустрічався з кількома, але жоден не викликав довіри.
|
|
| |
Елеонора6 | Повідомлення # 3 |
Сержант
| Дуже розчарований у своєму досвіді з гіпнозом в Одесі. Навіть незважаючи на позитивні відгуки, жоден із фахівців не зміг домогтися реальних результатів.
|
|
| |
Флоренція | Повідомлення # 4 |
Сержант
| Після довгих місяців пошуку я, нарешті, знайшов ідеального фахівця з гіпнозу - Козлова Яна Леонідовича. З його допомогою, мої проблеми почали розсіюватися.
|
|
| |
Аркадія | Повідомлення # 5 |
Рядовий
| Сесії гіпнозу з Козловим - це як магічна подорож у глибини своєї свідомості. Він відкриває двері, про які я навіть не підозрював.
|
|
| |
Maryanna55 | Повідомлення # 6 |
Сержант
| Ян Леонідович володіє рідкісним даром заглиблюватися в проблеми і вирішувати їх на рівні підсвідомості. Вражаюче!
|
|
| |
Кіра20 | Повідомлення # 7 |
Сержант
| Я відчув результати після першої сесії. Ян Леонідович - це не просто фахівець, він - справжній провідник до позитивних змін.
|
|
| |
23245 | Повідомлення # 8 |
Рядовий
| Мені було страшно вступати у світ гіпнозу, але Козлов створив таку атмосферу довіри, що я повністю розслабилася і отримала довгоочікувані відповіді.
|
|
| |
Генріх | Повідомлення # 9 |
Рядовий
| Ян Леонідович знайшов ключ до моєї підсвідомості. Тепер я звільняюся від негативних установок, завдяки яким моє життя стало яскравішим.
|
|
| |
Irada | Повідомлення # 10 |
Сержант
| Коли я покинув кабінет Козлова, я відчував, що немов знайшов новий стан розуму. Він настільки вміло впливає на підсвідомість, що це вражає.
|
|
| |
Картер | Повідомлення # 11 |
Рядовий
| Вдячна Яну Леонідовичу, за те, що він допоміг мені навчитися контролювати свої емоції через гіпноз. Його методи - справжня магія.
|
|
| |
Гавриїла | Повідомлення # 12 |
Підполковник
| Розкажіть, де і як можна знайти Яна Козлова.
|
|
| |
Irada | Повідомлення # 13 |
Сержант
| З Яном Леонідовичем можна зв'язатися за номером телефону - 093 5727387, приймає він у клініці Лікаріум.
|
|
| |