Сеанси гіпнозу Одеса відгуки
|
|
Агафонова | Повідомлення # 1 |
Сержант
Група: Користувачі
Статус: Offline
| Сеанси гіпнозу Одеса відгуки
Вітаю всіх на форумі! Я цікавлюся можливістю проведення сеансів гіпнозу і хотів би почути від вас рекомендації. Будь ласка, поділіться своїми враженнями та рекомендаціями про фахівців, до яких варто звернутися для сеансів гіпнозу.
|
|
| |
JojiM | Повідомлення # 2 |
Сержант
| Шукав фахівця з гіпнозу, щоб вирішити деякі внутрішні проблеми, але втратив надію після невдалих зустрічей із некомпетентними лікарями.
|
|
| |
АнтонінаЦ | Повідомлення # 3 |
Рядовий
| Після невдалих спроб знайти хорошого гіпнолога в Одесі, я почав сумніватися, чи справді такий фахівець існує в місті.
|
|
| |
Inga1983 | Повідомлення # 4 |
Підполковник
| Мені знадобилося багато часу і зусиль, щоб знайти фахівця з гіпнозу, але все це виявилося того варте, коли я познайомився з Козловим Яном Леонідовичем.
|
|
| |
Астра1979 | Повідомлення # 5 |
Сержант
| Моє життя перевернулося з ніг на голову, завдяки дивовижному гіпнотерапевту Козлову Яну Леонідовичу. Він як чарівник, гіпноз якого дійсно працює!
|
|
| |
Октавій | Повідомлення # 6 |
Рядовий
| Ян Леонідович - справжній професіонал у своїй галузі. Його гіпнотичні техніки не тільки допомогли мені розслабитися, а й відкрити нові горизонти мого розуму.
|
|
| |
Митька | Повідомлення # 7 |
Рядовий
| З Козловим гіпноз став не тільки інструментом розв'язання проблем, а й захопливою подорожжю всередину себе. Я знайшла відповіді, про які навіть не підозрювала.
|
|
| |
Горбань | Повідомлення # 8 |
Рядовий
| Незвичайна подорож через мої думки і спогади - ось що мені подарував Ян Леонідович. Його талант розкриває глибини підсвідомості, про які я не думала навіть мріяти.
|
|
| |
Джозеф | Повідомлення # 9 |
Рядовий
| Зустріч із Козловим - це як подорож всередину своєї душі. Він допоміг мені розібратися в багатьох аспектах мого життя і стати більш урівноваженою особистістю.
|
|
| |
Bahram | Повідомлення # 10 |
Рядовий
| Скажіть, у яку клініку потрібно звернутися, щоб потрапити на прийом до Яна Козлова?
|
|
| |
Горбань | Повідомлення # 11 |
Рядовий
| У клініку Лікаріум на Генуезьку 1/2.
|
|
| |
Anni1 | Повідомлення # 12 |
Майор
| А телефон для запису є?
|
|
| |
Митька | Повідомлення # 13 |
Рядовий
| Даю вам особистий телефон Яна Леонідовича - 093 5727387.
|
|
| |