Найкращий невролог Одеси
|
|
Мілана | Повідомлення # 1 |
Рядовий
Група: Користувачі
Статус: Offline
| Найкращий невролог Одеси
Шукаю саме грамотного невролога, фахівця своєї справи. У мами проблеми із судинами головного мозку і шиєю. Кого можете порадити?
|
|
| |
Астрід | Повідомлення # 2 |
Рядовий
| Лікарку Калюжну Т. Є. мені рекомендували колись друзі. Під час першого ж відвідування Тетяна Євгенівна надала мені висококваліфіковану допомогу, дала дуже зрозумілі й докладні рекомендації. Дуже грамотний, уважний і врівноважений фахівець. Уже давно рекомендую її всім своїм знайомим і близьким, які так само позитивно про неї відгукуються.
|
|
| |
Senya | Повідомлення # 3 |
Рядовий
| Я дуже давно мучилася з головним болем, до кого тільки не зверталася: і до Тагібекової Ф.К., і до Курницької С.М., і до Гек Л.Ю., але все було безрезультатно. Тетяна Калюжна надала мені не просто консультацію, а уважний прийом, огляд. За всю історію моїх "ходінь по лікарях" жоден лікар так кваліфіковано і якісно мною не займався. Я залишилася дуже задоволена. І, головне, призначене лікування мені дуже допомогло, я забула про свої болі! Тож усім рекомендую.
|
|
| |
sunset24 | Повідомлення # 4 |
Сержант
| 6 місяців тому в мене з'явилося тремтіння в правій руці. До лікаря не стала звертатися, думала само собою все минеться. Але через 3 місяці тремтіння посилилося на тлі постійних стресів у житті та на роботі, а також з'явилося і тремтіння в лівій руці. Тут почалася паніка, оскільки не хотілося серйозно хворіти. Потрапивши на прийом до лікаря Патрашка Є.В., було встановлено діагноз - есенціальний тремор, призначено лікування (швидко, якісно). Стан значно покращився: зменшився тремор, стала спокійнішою і врівноваженішою, нормалізувався сон, збільшилася працездатність.
|
|
| |
Lizzzka | Повідомлення # 5 |
Рядовий
| Після пологів мене стала мучити мігрень. Я ходила до кількох фахівців Танєєва О. і Лубинець М.М., але мені нічого не допомагало. Моя знайома порадила чудового невролога - Патрашку О.В. Після першої ж консультації я залишилася задоволеною, мені надали професійну консультацію і призначили лікування. Буквально через два тижні мені стало набагато краще. Я дуже рада, що потрапила до такого прекрасного і професійного фахівця, як Катерина Вікторівна.
|
|
| |
Cristal | Повідомлення # 6 |
Майор
| Хочеться з позитивного боку відзначити роботу Тетяни Калюжної. Справжній професіонал своєї справи! Чуйно й уважно ставиться до пацієнта. На запитання відповідає впевнено і компетентно. Після першого курсу лікування, призначеного нею, отримала помітний, позитивний результат. Дуже рада, що потрапила до такого фахівця. Усім рекомендую!
|
|
| |
Yasya | Повідомлення # 7 |
Сержант
| Постійні головні болі не давали мені нормально жити. Я не дуже люблю, як і всі, ходити по лікарях і чекав до останнього. Став прокидатися вночі, і згодом з'явилося ще й безсоння. Слава Богу, що я потрапив до Патрашка О.В. яка відповідально взялася за моє лікування і вилікувала мене! Відмінний лікар, раджу і Вам записатися на прийом і впевнений, Вашу проблему вирішать.
|
|
| |
Варфоломія | Повідомлення # 8 |
Рядовий
| Калюжна Т.Є. - хороший і грамотний лікар! Дійсно грамотно призначає лікування. Усім рекомендую.
|
|
| |
Bogddd | Повідомлення # 9 |
Рядовий
| Підкажіть контактний телефон лікарки Калюжної Т.Є?
|
|
| |
Астрід | Повідомлення # 10 |
Рядовий
| 048-230-90-02, 096-388-18-99, 095-751-31-63, 093-542-94-87 - Клініка Licarium.
|
|
| |
Zinulya | Повідомлення # 11 |
Лейтенант
| Підкажіть, як можна зв'язатися з Патрашку Катериною?
|
|
| |
Lizzzka | Повідомлення # 12 |
Рядовий
| Патрашку Катерина Вікторівна, 1-а поліклініка Болгарська 38, працює тільки з дорослими, телефон 0934815955.
|
|
| |
Znat25 | Повідомлення # 13 |
Сержант
| Калюжна Т.Є. - чудовий лікар! Прекрасно справляється зі своїми обов'язками, завжди вислухає, грамотно призначить лікування.
|
|
| |